Zoso si Arhi lanseaza Neogen Newz

Incepand de astazi, Arhi si Zoso sunt editorii stirilor Neogen! Stiri spumoase, pline de nerv, stiri care cred ca vor atrage o multime de vizitatori fideli. Doamnelor si domnilor, priviti prima editie a Neogen Newz!

Felicitari, Arhi, felicitari Zoso, felicitari, Neogen!

Nota: stirile din PSD sunt prezentate, tot pe Neogen, de catre Mircea Geoana (click aici), fapt care l-a determinat pe Costin sa se intrebe daca nu cumva avem de a face cu primul vblog politic. Si uite asa Neogen.tv incepe sa prinda contur, in timp ce altii tot bajbaie si tot bajbaie…

Recomandări

6 comentarii

 1. Cum scriam si pe blogul lui Costin:
  “Ce sa zic? Mircea Geoana este umblat prin strainataturi si poate a mai vazut si el ca este cool sa ai vlog sau sa comunici cu oamenii online. Din pacate, asa cum a aratat-o pe blog, nu cred ca se va tine..
  In plus, nu vad de ce sa facem atata tam-tam pentru ca si-a postat niste filmulete pe Neogen. Probabil ca cineva mai tanar din echipa de campanie l-a sfatuit ca da bine sa faca treaba asta, ca pe Neogen te vede lumea…
  Si nu cred ca se va tine de treaba mai departe!
  Iar de la a spune ca Mircea Geoana prezinta stirile PSD pe Neogen pana la ce este in realitate este o distanta ffff mare.
  Si va rog sa ma scuzati, dar nu mi se pare deloc o chestie buna de imagine, in conditiile in care la un click distanta de pe vlogul lui Mircea Geoana pot sa ma uit nestingherit la alt video cu o gagica goala care isi balangane inaintarile si isi casca picioarele de ti-e mai mare “dragul”.
  Asa?”
  merci

 2. Sorin Tudor

  @ Diana,

  Esti libera sa crezi ce vrei. Ramane de vazut daca Mircea Geoana va continua sau nu “treaba cu Neogen” (sunt tentat si eu sa cred ca va fi mai mult o “activitate punctuala”).

  Cat despre “chestia de imagine”… Depinde de publicul tinta si de audienta. Degeaba faci pe doctul intre cinci utilizatori care nici intre ei nu se citesc… Asa macar, intre doua “balanganiri” mai poti prinde si cate un virtual simpatizant. Mai ales ca – supriza! 😉 – electoratul cauta pe internet mai mult “balanganiri” si mai putina analiza politica.

 3. Sigur ca sunt libera sa cred ce vreau si vrea sa cred ca asa voi fi si de acum inainte..libera sa cred ce vreau.

  DAR, va garantez ca oamenii de pe Neogen nu sunt cei care voteaza…nici pe Geoana, nici pe altcineva. They are looking just for fun! In cel mai bun caz, o sa se amuze de ce face Geoana ori altul acolo…Nu cred ca politica ii tenteaza. Au ei tentatii mai mari acolo.

  Sunt sigura ca pe foarte multa lume ideea amestecaturii de pe Neogen nu ii deranjeaza. Si nu sunt nici eu mai cu “mot”. Sunt constienta de treburile astea.

  Doar ca incerc sa fac diferenta intre a fi pe Neogen cu 3-4 video-uri amarate si a avea un vlog profesionist.

  Si tot legat de video-urile lui Geoana: va asigur ca au fost facute pe genunchi, de amatori, pentru ca era campanie. Si nu vor mai continua.
  Suntem departe…

  Iar electoratul care este pe Internet nici nu cred ca a iesit la vot. Poate daca s-ar “inventa” si la noi apa calda = votul eletronic, rata de participare la vot ar fi mai mare.

 4. Sorin Tudor

  @ Diana,

  1. N-ai cum sa garantezi. Poti doar sa iti dai cu parerea.

  2. Un sfat prietenesc: pentru o persoana care este implicata intr-un proiect ce isi doreste o anume imagine, generalizezi prea mult, esti prea incrancenata in sustinerea unor opinii nedemonstrabile, iar exprimarea este, parca, mai colorata decat e necesar. Vorba poetului: no offence! 😉

 5. Sigur, no offence, doar ca imi asum ceea ce am zis. si nu am zis nici la “nervi”, nici din “incrancenare”. 🙂
  Merci.
  Sa ne auzim cu bine!

 6. Ai ma ca arata frumos ideea ! “Plinutzu” din Constantza chiar se descurca !
  :))

Adaugă comentariu