Vise cu mortii care invie: 4 vise incredibil de ciudate

31
ce inseamna cand am vise ciudate
ce inseamna cand am vise ciudate

De multe ori visezi cidatenii, ca de exemplu vise cu mortii care invie, iar dimineata îți pui o întrebare care începe cam așa: „ce inseamnă când visezi…?”.

Sunt șanse uriașe să fi avut deja vise cu adevărat bizare și ciudate. Cu toții le-am avut. Nu te speria. Uneori, probabil te trezești spunând: „Ce naiba a fost asta?

Ei bine, relaxează-te: nu ești singurul.

Unele vise sunt ușor de interpretat. Alte vise insă, sunt atât de ciudate și bizare, încât este greu de înțeles cum creierul nostru poate inventa asemenea ciudățenii.

Vezi în continuare 4 vise ciudate pe care cu toții le avem în mod frecvent!

ce inseamna cand visezi ca zbori
ce inseamna cand visezi ca zbori – sursa foto – freepik.com

1. Ce înseamnă când visezi că zbori?

Visele în care zbori, cu sau fără aripi, cu avionul sau fără nici un aparat de zbor, indică adesea un sentiment general de realizare, libertate. Un sentiment de putere maximă. În schimb, problemele întâmpinate în timpul zborului (linii electrice, copaci, munți, defecțiuni mecanice, frica de a zbura prea sus etc.) indică dificultăti pentru a rămane în viață pe direcția pe care ți-ai propus-o. Adesea, acest lucru inseamnă că ceva sau cineva stă în calea ta de a merge mai departe sau că ți-e frică de următorul pas. Dacă te intrebi ce înseamnă când visezi că zbori? Poate însemna frica de succes.

2. Vise cu tentă sexuală

Cei mai mulți dintre noi s-au trezit surprinși, fugind în somn către brațele unui străin, fost vecin, postaș sau chiar un prieten de același gen.
Visarea sexului este adesea doar fantezie, dar ar putea însemna, de asemenea, că subconștientul tău lucrează la îmbinarea părtilor din sinele interior cu lumea exterioară.
Visarea unor relații sexuale cu fostul tău poate însemna anxietatea sau ezitarea de a începe o nouă relație.

Ce înseamnă când visezi că faci sex cu un străin?

ce inseamna cand visezi ca faci sex
ce inseamna cand visezi ca faci sex

Poate fi un indicator al faptului că trebuie să te relaxezi, să uiți de unele inhibiții. Trebuie să îți arunci bagajele emoționale. Acest vis sexual poate avea legătură cu incertitudinea ta cu privire la viitor. Dacă visezi că faci sex cu mai mulți parteneri, aceasta poate indica detașarea emotională față de relația ta prezentă. De asta visezi că faci sex.

3. Vise ce conțin nuditate în public

Mulți dintre noi ne-am găsit dezbrăcați în vis. Să mergi la restaurant dezbrăcat, la serviciu gol, să stai jos în autobuz fără haine pe tine. Ce înseamnă când visezi ca esti gol in public? Acest vis reflectă adesea o varietate de probleme.

În funcție de goliciunea din vis:

Dacă îți este rușine de nuditatea publică, ai putea să ascunzi ceva fără să îți dai seama, involuntar. Cauți acceptare sau te afli într-un mediu nou care provoacă frică.

A fi dezbrăcat într-o sală de clasă indică adesea că ești indecis, că nu ești pregătit să iei o decizie. Sau că te temi să decizi ceva important.

A fi dezbrăcat în vis în timp ce nimănui nu îi pasă (sau nimeni nu observă) simbolizează deseori libertatea, onestitatea, deschiderea. Mai poate semnifica chiar că ești căutare de atenție din partea celorlalți.

4. Vise cu mortii care invie sau vise în care simți că cazi

Visele în care cazi sunt o senzație terifiantă pe care aproape fiecare persoană o experimentează într-un moment sau altul din viață. Te întrebi sigur ce inseamnă când visezi că cazi?
Visele care includ căderea în gol semnifică deseori dezechilibru, nesigurantă, anxietate. La fel ca si acele urate vise cu mortii care invie.

Ce înseamnă dacă visez că cad?

ce inseamna cand visezi ca cazi
ce inseamna cand visezi ca cazi

Poate să însemne inferioritate și / sau sentimentul că o situație cotidiană este scăpată de sub control. Sigmund Freud, asemenea lui Aristotel credea că visele ce includeau căderea în gol erau un indiciu că celui care visează îi lipsește considerabil indiscreția și că îsi împiedică cu greu impulsurile sexuale. Biblia afirmă că visele în care cazi în gol sunt negative! După Biblie, ele sunt o reflectare a indepărtării de Dumnezeu și a acțiunii împotriva acordului cu El. Contrar credinței populare, lovirea pamantului în timpul unui vis de cădere în gol nu îl va ucide pe cel care viseaza.

Sursa: vise24.ro – dicționar de vise