Vin alegerile!

Cum iti dai seama de asta? Simplu:

  1. observi ca prin cartiere incep sa rasara sedii ale PLD;
  2. primesti “spamuri anonime” si iti dai seama ca exista oameni dispusi sa investeasca pentru o felie de tort (nota: incercati sa vedeti al cui e domeniul! ;));
  3. PD a decis sa sustina motiunea de cenzura si anunta “un guvern de uniune nationala”.

Parafrazandu-l pe Blend-a-med: sunt trei din cele sapte semne ale alegerilor anticipate…

Mai multe insemnari din sectiunea: Politica
Mai multe insemnari despre:

Abonare:

Poti citi insemnarile de pe acest blog prin RSS (click aici) sau te poti abona prin email (click aici).

9 comentarii la “Vin alegerile!”

  1. Sanse mari sa ai dreptate …:)

  2. Or fi trei semne obligatorii insa sunt ele si necesare? hehehehe

  3. @ Semantic,

    Si reciproca e valabila: or fi ele necesare, dar sunt si obligatorii? :)

  4. Ca sunt anticipate sau nu,ele tot vin!Pana azi dimineata,eram ferm convins ca nu trece motiunea,pentru ca PSD nu doreste asta cu sinceritate.Incep sa am indoieli…sa fie asta primul guvern care va fi demis printr-o motiune de cenzura?

  5. N-as zice ca este vorba despre oameni care vor o felie din tort, cat este vorba despre oamenii care se apara de oameni de afaceri si politicienii lor. Asta mai ales inainte de alegeri…

    Al cui este domeniul? Nu cred ca scrie nimic interesant acolo.

  6. @ Privacy,

    Ca e vorba de “oameni care se apara” este evident. Mai ales ca, jurnalistic, tema aleasa de voi este una, sa zicem, extrem de “generoasa”.

    Problema este ca ati ales o strategie gresita care -punem pariu pe o bere? ;) – nu va vea vreun rezultat.

    Iar daca tot v-ati decis sa cheltuiti ceva bani, macar o puteati face cu o oarecare eficienta.

    Pe calea pe care sunteti efortul vostru va ramane doar un “spam”.

  7. Pentru ca strategia este una grassroots, va asigur ca ea nu a costat cat v-ati inchipuit. Desigur, daca exista o strategie mai eficienta, si daca nu costa consultanta:), atunci care ar fi ea?

  8. Apropo. Cine ii plateste pe jurnalisti ? Patronul. Care sunt cei mai importanti patroni din media ? Patriciu ( PNL ), SOV ( PD ? ), Voiculescu ( PC/aliat cu oricine e anti Basescu ). Are vreun angajat din media curaj sa-si faca propriul patron hot ? NU. Asa ca-l injura pe patronul ca-i face concurenta ( aflat de partea cealalta la votarea motiunii). Poate iesi ceva constructiv din asta ?

  9. @ Privacy,

    Consultanta costa. Intotdeauna. Insa, astazi sunt in zi buna, asa ca sfaturile sunt free. Prin urmare, iaca unele repere:

    1. Chiar daca iti vine greu sa crezi, in Romania a trecut vremea in care pe un “armaghedon” se putea fundamenta o strategie de atac;

    2. Intr-o prima faza, obiectivul tau ar fi fost sa creezi o anume presiune, intr-o anume directie. Fireste, asta ar fi trebuit sa includa si influentarea agendei media si fortarea unei presiuni mediatice la nivelul unor personaje cheie. Prin modul tau de actiune, ai ratat aceasta oportunitate;

    3. Documentele lansate la umbra anonimatului au valoarea unor seminte sparte in spatele blocului. In cazul vostru, “grasstoots” ar fi trebuit sa implice o constructie strategica si o implementare tactica. Ok, pe romaneste: un “grup de initiativa” identificabil.

    Bonus: exista companii in Romania care ti-ar fi putut furniza 20.000 de adrese email (ceva mai) folositoare (si, pentru a nu ma banui de ganduri ascunse, iti pot enumera cel putin cinci cu care eu nu am nicio legatura ;) ).

Scrie un comentariu:

Poti folosi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>