Vai, cat de teama imi este!

Ca urmare a unui post anterior, astazi m-am trezit amenintat. De cine? De catre o intreaga “echipa”. Motivul? Prin postarea acestui link, as fi incalcat legea copyrightului!

Am ras mult, am ras pe indelete, am ras copios! 🙂 Rar mi-a fost dat sa citesc ceva atat de hilar! Motiv pentru care multumesc “echipei” pentru momentele de buna dispozitie pe care, involuntar, mi le-a oferit!

Apoi, am realizat ca, in 2007, oameni a caror activitate depinde de Internet pot intelege atat de putin din insasi esenta Internetului. Ceea ce este cumplit de trist…

Iata despre ce este vorba:

Name: Echipa JoinTelecom | E-mail: sales@jointelecom.com | URI: http://www.jointelecom.ro | IP: [editat] | Date: April 18, 2007

Domnule Sorin Tudor,

S-a intimplat lucrul de care ne temeam ca se va intimpla, si anume:
Se pare ca nu ati citit sectiunea “termeni legali” de pe situl www.jointelecom.ro prin care v-ati obligat in mod automat, odata cu vizitarea sitului, la termenii legali citati mai jos. Era de bun simt sa ne cereti autorizarea IN SCRIS, INAINTE de a posta materiale cu copyright.

Va anunt ca imaginea postata la http://i146.photobucket.com/albums/r257/sorin-tudor/psd.jpg incalca drepturile de proprietate intelectuala a Join Telecom si ne rezervam dreptul de a va actiona in instanta pentru daune morale daca nu veti proceda IMEDIAT la eliminarea imaginii respective precum si al oricarui alt continut cu drept de autor apartinand Join Telecom. De asemenea va anuntam ca va vom tine sub supraveghere pe o perioada nelimitata pentru a impiedica acte de acest gen.

Extrase din sectiunea “termeni legali” de pe site:

3. Drepturi de Proprietate Intelectuala
Tot continutul, inclusiv text, date, inregistrari audio, sunete, fotografii, grafica, video sau alte materiale (”Material”) oferit de acest Site Web este oferit de/catre Join Telecom catre/de producatorii, autorii, dezvoltatorii si vanzatorii respectivului continut (”Furnizori Externi”) si este protejat de copyright al Join Telecom si/sau al Furnizorilor Externi.

Cu exceptia autorizarii exprese a Join Telecom sau a Furnizorului Extern, nici un Material nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, republicat, descarcat, afisat, postat sau transmis in orice forma si prin orice mijloc, incluzand, dara fara a se limita la, mijloace electronice, mecanice, fotocopii sau altele. Nici o portiune a Site-ului Web, inclusiv sigle, grafice, sunete sau imagini nu pot fi reproduse sau retransmise prin orice mod, sau prin orice mijloace, fara a avea autorizarea scrisa din partea Join Telecom. Este interzisa, de asemenea, fara a avea permisiunea scrisa a Join Telecom, copierea oricarui Material continut pe acest Web Site sau pe orice alt server sau folosirea marcii Join Telecom in orice scop.

“Marcile Join Telecom” reprezinta orice nume, marca, brand, sigla, desen, slogan, marca comerciala, marca de servicii si alte titluri pe care Join Telecom le foloseste in raport cu produsele si serviciile sale.
Persoanele care considera ca drepturile lor la proprietatea intelectuala au fost incalcate de catre Site-ul Web, pot contaca Join Telecom si pot cere ca materialul in cauza sa fie indepartat sau accesul la el sa fie blocat. Join Telecom va investiga aceste plangeri. Acolo unde Join Telecom are convingerea ca exista o incalcare, va lua masurile ce se impun. In cazul in care considerati ca vi se incalca drepturile de proprietate intelectuala, va rugam sa ne contactati la abuse@jointelecom.com.

Recomandări

32 comentarii

  1. Maria

    /em: “Maria citeste blogul lui Sorin si murmura in barba: Don’t feed the trolls!”

    Mda, am numarat, este unul singur.

  2. […] Si, daca va intrebati ce este cu JoinTelecom, o aducere aminte. […]

Adaugă comentariu