Spaga.neogen.ro

1. Se pare ca pe Calin Fusu il fura toata lumea din moment ce, iata, dupa ce a acuzat Trafic.ro, acum acuza intr-o cu totul alta directie:

mai grav si socant (si poate rezultand din atitudinea de mai sus) este faptul ca unii angajati ai agentiilor se asteapta de la publisheri/vanzatori de publicitate la “atentii”!! Da, ati citit bine: unii angajati din agentii isi folosesc posturile de online media buyer pentru a mai castiga un ban in plus pe langa salariu.

Si mai departe:

Am discutat cu cativa oameni din industrie, si se pare ca e o problema mai veche, dar pe care nimeni n-o expune, pentru ca… vrem sa vindem in continuare, nu? Eu cred ca parintii industriei, care au cel putin o parte din vina pentru cum au evoluat lucrurile, ar trebui sa anunte public ca “Ajunge”.

2. Si, daca tot vorbim despre Neogen: Cristi, oare spaga.neogen.ro se incadreaza in explicatia data de tine?

3. Floryan incearca sa realizeze un top al feed-urilor si are nevoie de o mana de ajutor de la cei a caror date nu le-a gasit.

Recomandări

7 comentarii

 1. Calin Fusu face declaratii ciudate uneori. Tin minte si acum declaratia lui oficiala prin care le ura “moarte lenta” celor de la trafic.ro.

  Asta e o dovada de infantilism din partea unui manager.

 2. Ce mai dom’ne! Un terchea berchea! Rusinea managerilor din Romania! Ar trebui scos in Piata Universitatii si aratat cu degetul dom’ne! 🙂

 3. Sorin Tudor

  @ Costin,

  Ideea e ca trebuie sa ne grabim acum, cat mai merge cu masina. Altfel trebuie sa-i construim o pista pentru avionul personal! 😛

 4. de cine vorbiti, de mine sau de fusu ? 🙂

  la naiba cu avionul poti sa aterizezi si in fata la policolor nu ? :PP

 5. Ms pentru link si ajutor. Nu stiam ca sunt asa de multi bloggeri modesti. Raspunsurile de genul “probabil am decat cativa cititori” sau “nu m-a interesat niciodata” … incep sa se inmulteasca.

 6. Nu e chiar o declaratie ciudata, cred ca a stiut exact ce si cum a spus. Nu imi pare omul care sa arunce declaratii fara sa stie ce face 😉

 7. […] tot povestea Calin cum sta treaba in zona vazarii de publicitate acum cateva zile (Sorin are si el dreptate, chiar toata lumea il fura pe Fusu? (dupa trafic.ro si publicitarii?)) avem inca doua unghiuri […]

Adaugă comentariu