PSD: frica paseste bostanaria

Cristian Diaconescu: din lider, in stafeta

Iata in continuare inca un citat din materialul Mediafax:

Potrivit lui Vasile Dabcu, retragerea lui Năstase ar putea fi o şansă pentru vicepreşedintele Cristian Diaconescu, dar dacă nu vor fi condiţii egale, “va fi favorizat numai Geoană, împreună cu Vanghelie şi gaşca lor”.

“Nu este exclus ca gestul lui Năstase să fi aprins o formă de revoltă în partid. (…)Ar putea să se nască o reacţie în rândul membrilor PSD şi să ne trezim chiar şi cu alte candidaturi. Ar trebui să fie cineva care să meargă în fruntea acestei mişcări, să fie un lider al contestării. Dacă Diaconescu va face asta va fi ok şi cred că el va avea de câştigat, în condiţii normale, dacă nu se va falsifica votul direct la Congres. Dacă nu, s-ar putea să preia altcineva această ştafetă.”

Toate bune si frumoase. Cu o singura si importanta precizare: in loc sa preia stafeta, Cristian Diaconescu a devenit o stafeta.

Victor Ponta preşedinte, Cristian Diaconescu prim-vicepreşedinte şi Adrian Năstase preşedinte al Consiliului Naţional. Aşa ar putea să arate viitoarea primă linie de conducere a PSD, dacă la Congresul de sâmbătă această formulă va obţine mai multe voturi decât echipa care îl are în centru pe Mircea Geoană. (Evenimentul Zilei)

Preşedintele PSD Mircea Geoană, candidat la un nou mandat în fruntea partidului, îşi curtează contracandidaţii. După ce i-a propus lui Victor Ponta să-i fie prim-vicepreşedinte şi a refuzat, acum, Geoană mărturiseşte că l-ar dori în această poziţie pe Cristian Diaconescu, şi el candidat la funcţia de preşedinte al partidului. (Evenimentul Zilei)

Moment in care mai avem de asteptat doar intoarcerea lui Mazare din Brazilia. Si declaratia prin care acesta va spune ca nici nu-si poate inchipui viata fara Cristian Diaconescu in echipa sa.

Recomandări

2 comentarii

  1. Flamura rosie

    La PSD furaciunea ajuns atat de banala, incat a ajuns sa li se para natural sa-si fure propriul congres.

  2. Sunt niste circari 🙂 si hoti ! …defapt toti sunt asa! 😀

Adaugă comentariu