Politica vs new media

O stire extrem de interesanta via Realitatea, dupa ce, ieri, Evenimentul a relatat pe aceeasi tema:

Premiera in dezbaterile politice: opt candidaţi la nominalizarea, din partea Partidului Democrat, pentru candidatura la Casa Alba s-au confruntat online atat intre ei, pe teme precum razboiul sau egalitatea de sanse, cat si cu utilizatorii site-ului Youtube. Evenimentul multimedia a fost organizat de CNN si de Youtube. Numarul de fisiere video cu intrebari, incarcate de internautii pasionati de politica, a fost de 2.000, iar editorii CNN au ales 25 dintre ele pentru a le fi adresate candidatilor. Hillary Clinton, Barack Obama si alti sase democrati aflati in cursa pentru prezidentialele din 2008 au tinut aceasta a patra dezbatere din campania Partidului Democrat, in Charleston, South Carolina.

Dezbaterea poate fi urmarita aici. Mai multe detalii privind “The CNN/YouTube debates” pot fi aflate de aici si de aici.

Si o intrebare: la cate probleme au in a intelege mecanismul de functionare in cazul mass media traditionale, cat le va lua politicienilor nostri sa inteleaga oportunitatile oferite de catre noile media?

Recomandări

Adaugă comentariu