PNG-isti, dar culti!

Ei, da, PNG are o noua identitate! Cum asa? Si, mai ales, cat de noua? Iata:

S-a reproşat că Partidului Noua Generaţie-Creştin Democrat îi lipsesc identitatea şi legitimitatea politică, că nu are lideri, doctrină, program politic sau structuri teritoriale.

Nimic mai fals, fireste:

Aceste teze şi-au pierdut în timp actualitatea, astăzi Partidul Noua Generaţie-Creştin Democrat îndeplinind toate condiţiile necesare pentru a se bate – pentru câştigarea puterii politice – de la egal la egal cu toţi ceilalţi competitori, fiind recunoscut atât de prieteni, cât şi de către adversari, ca o formaţiune politică importantă pe scena din România.

Pentru ca, bai hahalerelor:

Legitimitatea Partidului Noua Generaţie-Creştin Democrat constă, în primul rând, în faptul că avem cel mai puternic lider de partid, George Becali, o structură de conducere formată din tineri bine pregătiţi profesional şi dornici să îşi asume cât mai u curând responsabilităţi politice şi executive.

Si, sa va intre bine in cap:

Însemnul electoral cuprinde o stea în opt colţuri având conturul albastru închis, în interiorul căreia se aflăPNG-CD, înconjurată de 12 steluţe aurii, pe un fond albastru deschis. Culorile cu care se identifică partidul sunt albastru şi auriu.

Doritorii unor momente de nepretuit pot citi mai departe, urmand acest link. Iar daca setea intelectuala le este inca neostoiota, pot incerca si aici. Lectura placuta!

Recomandări

Adaugă comentariu