Pe timp de pandemie, românii își cumpără mașini de făcut pâine

46
masina de facut paine
masina de facut paine

Chiar dacă aproape toate brutăriile au lucrat pe perioada stării de urgență din timpul pandemiei de Covid-19, cei mai mulți români s-au temut să nu rămână fără o pâine pe masă. Care a fost rezultatul ? Cei mai mulți si-au cumpărat o bună mașină de făcut pâine pentru a ști sigur că acest produs nu va lipsi de pe masa lor.

În timpul pandemiei, tot mai mulți romanii își cumpără mașini de făcut pâine

La inceputul pandemiei situația a fost ușor incertă. Oamenii s-au speriat de acel blocaj și au considerat că va veni o vreme în care brutăriile nu vor mai funcționa. O bună parte din ei au achiziționat o mașină de făcut pâine pentru a avea parte în continuare un aliment proaspăt. Să nu uităm că în țara noastră pâinea este considerată a fi un aliment de bază, care nu poate lipsi de pe nici o masă.

Este adevărat că odată achiziționat acest aparat, oamenii nu au mai fost nevoiți să meargă periodic la brutărie pentru a cumpăra pâine. Această invenţie de produs pâine în propria ta bucătărie  îți permite să nu ieși din casă săptămâni întregi. Ca și sfat util, trebuie să știi că este nevoie doar să ai un stoc de apă, făină, sare și drojdie. Gata! Pâinea este servită!

paine la masina de paine

Nu este deloc ușor să faci o pâine gustoasă. Acesta este un alt motiv pentru care o mare parte din români au ales să cumpere o mașină de făcut pâine bună. Aceasta i-a scăpat de cosmarul unei pâini arse, prea tare sau chiar necoapte. Multor gospodine nu le place să manevreze aluatul sau nu se pricep. O mașină de făcut pâine bună îți oferă un rezultat sigur și gustos, fără niciun efort.

De ce este bine să îți cumperi o mașină de făcut pâine bună?

Vei scăpa de frământatul aluatului, de mizerie, vase murdare și timp pierdut. În tot acest timp vei avea un produs preparat în casă pe care să îl mănânci cu încredere. O mașină de făcut pâine va veni însoțită de o carte cu rețete. În acest fel, nu doar că vei prepara pâinea în casă, ci vei putea face rețete speciale. Acest aparat te va ajuta să îi surpinzi pe cei din jurul tău.

Ce fel de pâine coace o mașină de făcut pâine?

O mașină de făcut pâine bună îți poate oferi o pâine moale și densă. De regulă, nu poți obține o pâine rustică cu coaja tare pentru că aparatul nu se poate încălzi la fel de mult ca și cuptorul. Acest lucru face ca exteriorul să nu fie la fel de crocant.

paine rustica

Pâinea obținută poate fi la gust precum cea din magazin, însă mult mai sănătoasă. Tu poți controla lista ingredientelor și te poți asigura că este proaspătă.

O masină de făcut pâine bună se poate transforma în bucătarul tău personal. În funcție de model, aceasta poate fi programată zilnic pentru a-ți oferi o pâine caldă. Singurul lucru pe care va trebui să îl faci va fi să pui ingredientele în recipientul special și să aștepti. Să ne gândim.. la ce oră ar trebui să te trezești pentru a cumpăra o pâine caldă de la brutărie ? Nu mai contează pentru că oricum s-ar răci până la ora mesei.