Orlando, MPI si piata online

Ieri, Catalin amintea ca lui Orlando ii expira contractul. Si ca “surse din piata sustin ca e posibil ca Nicoara sa nu mai prelungeasca intelegerea”. Apoi, “vestea” a fost preluata de Mircea si de Iulian. Iar astazi apare – de ce nu ma mir? – in Business Standard.

Spune Catalin:

El ar urma sa se intoarca la conducerea propriilor companii, prin care detine o cota de piata din vinzarea de publicitate pe net. “Ponderea Orlando” merge, dupa estimari, intre 50% si 75% din piata romaneasca a momentului.

Sigur, Catalin nu spune despre ce estimari este vorba, iar Orlando prefera sa vorbeasca despre vacanta Nicoletei Luciu. Insa, la citirea cifrelor in cauza, unii sau altii ar putea avea cate ceva de comentat.

In cele din urma, asta nu este treaba mea. Cel putin nu in aceste zile, primele libere dupa -ati ghicit!- aproape un an. Si, cu toatea acestea, iata-ma aici, in fata monitorului, la o ora imposibila cu doar cateva zile in urma, sfidand indemnul lui Costin de a ma ocupa de clatite. De ce? Pentru ca, intr-un anume fel, “anul lui Orlando” inseamna si un an din trecutul meu.

M-am “cunoscut” cu Orlando online, in imprejurari nu tocmai favorabile. Apoi, incet, incet – printre coincidente – am invatat sa comunicam.

L-am vazut suparat si m-a vazut suparat. L-am vazut bucuros si m-a vazut bucuros. Restul e istorie si, daca vreti, inca un motiv pentru a spune ca, in online, totul este posibil.

Da, a trecut un an. Buna dimineata, Orlando!

Recomandări

4 comentarii

  1. Salut, sunt Costin si sunt dependent.

    Group hug anyone?

  2. Sorin,

    cred ca dupa acest an vedem impreuna cat de greu e sa construiesti ceva si cat de usor sa darami. Restul sunt vorbe.

    Buna dimineata si tie Sorin!

  3. Si ce an interesant a fost…..

  4. […] nu vroiam sa scriu nimic astazi in afara de Florian Pittis insa Catalin a intrebat ieri, Sorin zice ca ma dau dupa Luciu, Business Standard intreaba daca plec, apoi afirma ca plec pt ca in final eu sa neg ca plec … asa ca va spun ca nu plec, le-am spus-o si colegilor de dimineata va spun si voua, mai e muuuuuuuuuuuult de lucru si inca nu am finalizat ce am promis acum un an.  […]

Adaugă comentariu