Neogen 2-0

Asadar, “Schimbarea la fata neogen II” s-a produs.

eforturi titanice aici. stres. testari. ping-pong de mailuri. agitatie. deadline-uri. nebunie. fusu la mures. toate astea cu un scop precis (si tinut secret… pana acum). Relansarea noului neogen.ro, bazat pe RELATII.

Rezultatul? Mircea se intreaba “daca si ce crapa odata cu afluxul de curiosi”, Piticu le trage cateva bobarnace, Adrian ne propune doua imagini, iar Costin e un domn si nu vrea sa se creada l’ombelico del mondo.

In cele din urma, toate bune si frumoase. Dar nu pot sa nu ma intreb: oare cati dintre utilizatorii mioritici isi vor personaliza pagina, pe cati ii vor lansa indiferenti noile optiuni si cati vor fi tentati sa creada ca 2.0 e scorul unei partide de fotbal?

Recomandări

7 comentarii

 1. Daca ar fi sa ma iau dupa experiente personale trecute, foarte putini useri vor fi interesati. Dar ei au o baza de useri mult mai larga decat am avut eu la dispozitie.

  Pe de alta parte, la aparitie iGoogle toata lumea chiar si in .ro a fost foarte entuziasmata iar functionalitatile pe care ei tocmai le-au integrat (pentru ca marea majoritate existau deja) sunt similare. (oops, iar rezulta ca au copiat???)

 2. vorba aia: neogen nu inventeaza niciodata roti, le iau gata facute 😀

 3. Sorin Tudor

  @ Mircea

  Chiar toata lumea a fost “entuziasmata”? Sau, mai degraba, “mana de oameni” care au inteles despre ce e vorba?

  @ Dane,

  Esti in mare forma! Daca se va intampal vreodata sa fiu mega-suparat, voi veni catre tine dupa o fraza care sa-mi descreteasca fruntea! 🙂

 4. Mie chiar imi place. Si in computere nu trebuie sa tot inventezi roata. De aceea imi place programarea orientata pe obiecte 😉

 5. […] Neogen stepped on the wrong foot when launching the new version of its portal (they say it is the most popular website in Romania). To blog about this was Scarlatescu, Daniel Popescu, Rachad and Sorin Tudor. […]

 6. da, neogen probabil are o strategie de PR sa fie asemanat cu cu Facebook
  Designul paginii de profil e furat de acolo: culori,taieturi,etc
  ideea cu neobusu e luata de la Yahoo!
  nu s-a inventat nimic sa nu poata fi furat de Neogen

 7. @Sorin Tudor A fost un entuziasm cel putin larg majoritar. Sau cel putin asa am vazut eu. Oameni care nu prea stiau ‘ce si cum’ au fost interesati si culmea au si folosit iGoogle (si-l folosesc).

Adaugă comentariu