Miron Cozma si “noul PSD”

Spuneam ieri care este cheia in care trebuie interpretata eliberarea lui Miron Cozma. Astazi, citesc o declaratie a “luceafarului”:

Lui Iliescu ar trebui să-i facă justiţia ceva, probabil ce mi-a făcut mie justiţia lui Iliescu.

Intre timp, “noul PSD” se bucura. Se bucura de noul PDL. Zice Mircea Geoana:

Pentru noi care suntem in zona de centru stanga e o veste buna. (…) Vom avea un sistem similar cu cel din majoritatea statelor europene: un conglomerat de partide de dreapta, PSD la stanga si probabil cateva partide balama, PNL, eventual UDMR.

Care va sa zica PNL, partid privit, pana mai ieri, ca partener de guvernare, este privit astazi ca un “partid balama”… Ramane de vazut care va fi “balamaua” pentru PSD…

Recomandări

3 comentarii

 1. Aka: “tu Geoana te joci frumos cu noi la gropitza cu nisip si noi in schimb ii dam drumul celui care poate fi folosit sa extirpeze … lui Ilici din coasta ta”

 2. Cristi

  Un comentariu fara nicio legatura cu post-ul & comentariul de pe pagina asta, Sorine. Dar ‘iti comunic si pe aceasta cale’, deoarece nu gasesc condica de sugestii si sesizari :):):).

  Observ ca in ultima vreme se ascute lupta de clasa in blogosfera (inclusiv pe blogul tau), fenomen care reafirma ideea potrivit careia tineretea nu inseamna prospetime sau inteligenta, ci este, mai degraba, un argument pentru lectura – in prima faza – si pentru “trait”, vorba lui Plesu, in a doua faza.

  Nu ma intelege gresit, nu sunt de acord cu jurnalisti mai noi si mai vechi care sustineau deunazi (sa tot fie vreo 3 saptamani de-atunci) ca blog-ul inseamna o deprofesionalizare a presei, care este atat de infirma in Romania (d.ex.: ai sa cauti ca Diogene cu lumanarea un reportaj de calitate scris sau audio-video si ai sa gasesti maxim 3-4 pe luna).

  Constat insa ca Bucurestiul este sufocat nu doar de trafic, ci si de specialisti. De foarte multi specialisti. Care s-au mutat online. Care au varste cuprinse intre 18 si 35 de ani. Care sunt senini. Care au o agresivitate senina. Care cer “pentru ca merita”. Care vor sa dobandeasca o originalitate impersonala. Si care uneori sufoca blogurile mai rau decat traficul in Bucuresti.

  Asadar, nimic despre asta?

 3. Cristi

  P.S.: Comentariul a fost generat de lectura catorva comment-uri postate pe blogul tau de o suma de domni/doamne. 🙂

Adaugă comentariu