Mediafax il batjocoreste pe Crin Antonescu

Mediafax il batjocoreste pe Crin Antonescu. Incredibil, dar adevarat. Cititi pe pr365.ro intreaga “poveste”:

prenumele candidatului PNL la președinție este folosit pe Mediafax.ro, in cadrul unei campanii de advertising, pentru a face publicitate la Glade.

O “poveste” cam ciudata care pune multe semne de intrebare in dreptul atentiei cu care redactorii Mediafax isi citesc propriul site. Si asta pentru a ma exprima extrem de elegant, fara a pune sub semnul intrebarii “profesionalismul” de care Mediafax.ro da dovada, iata, in plina campanie electorala…

Recomandări

8 comentarii

 1. neagrigore

  Este doar o coincidenţă, nici nu mi se pare foarte grav. Cât despre interpretare, acum depinde de ce parte a baricadei te situezi. Bine ca nu avem un candidat cu numele de Cruce Aurel.

 2. Nu e vorba de batjocura. Este o simpla asociere automata intre un prenume si un cuvant dintr-o lista de cuvinte folosita in publicitatea contextuala. Iar produsul cu care se face asocierea este un banal spray.

 3. Sorin Tudor

  @ Ioana,

  Stiu ca asocierea este automata. Nu-mi dau seama cum Dumnezeu nu a sesizat niciunul dintre redactorii Mediafax aceasta asociere nefericita (banuiesc ca redactorii se uita, din cand in cand, pe propriul site).

  Cat despre banal… Hai sa fim seriosi: chiar crezi ca exista cineva care sa se bucure ca ii este asociat prenumele cu un astfel de “banal spray”?!

  Mai ales ca e vorba de un candidat in campania electorala…

  @ neagrigore,

  Cand esti intr-o competitie – electorala sau nu – fiecare lucru poate deveni grav. Cat despre Cruce Aurel, recunosc, am ras! 🙂

 4. Eu dacă am învăţat ceva în toţi anii aceştia de la politicienii indigeni este să iau lucurile mai putin în serios, cu mai puţină încrâncenare. Sper că nu sunt mulţi oameni politici români ce se mai vor a fi luaţi în serios acum, în 2009. Nu de alta, dar ar însemna că trăiesc o fantezie. Iar politica şi fantezia nu fac casă bună.

 5. katrina

  sunt curioasa ce aroma i-ar asocia lui Basescu. Base-escu. hmmm, aroma este cam greu de definit.

 6. ica

  nimic nu e intamplator in campanie electorala. Am observat ca in presa nu se dau argumente solide impotriva lui antonescu si contracandidatii lui apeleaza la tot felul de nimicuri denigratoare

 7. vlad

  Aici e mana lui Basescu, incearca sa pe orice cale sa schimbe opinia electoratului despre Antonescu. In zadar, insa, pentru ca noi stim a nu sunt decat manipulari murdare din partea aceluias corupt care ne-a mintit timp de 5 ani. Oamenii se mai desteapta in timp.

 8. mircea ionescu

  chiar asa,este bataie de joc,si ciudat(sau nu) lucrurile astea se intampla numai la Crin,cand apar ceilalti contracandidati,nu apar asemenea reclame stupide.ce sa inteleg din asta?…chiar asa au ajuns,sa se foloseasca de imaginea lui Crin Antonescu pentru a face reclama la diferita porcarii?!

Adaugă comentariu