Masca 2.0

Probabil, multi dintre voi stiu deja site-ul teatrului Masca. Prin urmare, nu fac decat sa va semnalez blogul teatrului Masca si contul de twitter al teatrului Masca. Si, cum sensul unui demers “in online” trebuie intregit “in offline”, Mihai Malaimare ne propune Lacatele dragostei:

Am incercat sa propun locuitorilor Cartierului Militari o poveste de dragoste, bazata pe cateva informatii pe care le-am cules de pe la batranii din cartier. Aceasta poveste sta la baza proiectului LACATELE DRAGOSTEI, proiect care propune, tuturor celor care doresc sa-si intareasca dragostea marturisita cu atributul eternitatii teatrului, un gest simbolic, incarcat de semnificatii dintre cele mai profunde : sa prinda in gardul Teatrului Masca doua lacate unite in toarta si sa arunce cheile. Cand vom avea 20.000 de lacate in gard, lumea intreaga va sti ca locul adevaratei iubiri este coltul facut de Bul Uverturii cu strada Dealul Tugulea, adica Teatrul Masca, adica locul in care se permite orice gand, orice zambet, orice lacrima.

Veniti cu totii de Valentine,s Day, adica sambata si prindeti-va iubirea in gardul eternitatii. Lacate gasiti la casa teatrului, dar pot fi aduse si de acasa.

Recomandări

5 comentarii

 1. sunt foarte deschisi catre online cei de la masca.pot sa mai adaug ca administreaza singuri site-ul si ca domnul malaimare e foarte implicat in tot ce tine de partea de promovare pe net…

 2. anca

  multumim mult pentru promovarea constanta.

 3. anca

  @hoinaru
  se vede? incercam sa ne perfectionam din … mers.
  multumim mult si tie pentru cuvintele frumoase.

 4. @anca pai se vede atata timp cat m-am ocupat chiar eu de training si partial de site ;))

Adaugă comentariu