M-am decis: candidez!

Da, m-am decis: imi voi depune candidatura!

Nu mai pot sta deoparte, fara sa ma implic. Nu mai pot sta deoparte, vazand cum nu se face nimic nici pentru RO, nici pentru .ro. Nu mai pot sta deoparte ascultand cum altii spun prostii.

Stiu, unii s-au grabit sa spuna ca fac parte din nu stiu ce cartel. Altii s-au grabit sa ma filmeze, iar altii s-au grabit sa-si puna asa-zisele dovezi pe blog.

Nu stiu din ce directie vor veni urmatoarele atacuri, dar stiu sigur vor veni. Insa nu mi-e teama: am sufletul curat si blogul fara de spam!

Prin urmare, veniti toti cei care vreti sa-mi fiti alaturi: aceia care stiti sa faceti o sigla, demonstrati-o; aceia care stiti sa faceti un slogan, rostiti-l; iar aceia care aveti ceva de spus, spuneti! Impreuna vom construi cel mai bun, mai aplicabil si mai eficient program electoral!

Noi suntem .ro! Si suntem .ro si mai mult decat atat!

Recomandări

5 comentarii

 1. Bogdan Axinia

  Alaturi de tine Sorin! Stii ca de foarte mult timp te bat la cap sa candidezi. Eu cred ca esti una din cele mai bune solutii pentru Romania in acest moment, sa stii ca deja m-am gandit la ce o sa contina site-ul tau de campanie, pentru ce o sa fie optimizat si cum o sa il promovam! Alaturi de tine nimeni nu ne va putea sta in cale!!!

 2. Semantic

  Draga Domnule Tudor, Sorin Tudor,
  mai bun devil’s advocate decat mine sa stii ca nu gasesti si sa stii ca face bine la spiritul de echipa. 🙂

 3. Dan

  Bravo. Curat pacaleala, coane Sorine! Dar e pacat. As fi preferat sa citesc anuntul asta maine si sa-l cred.

Adaugă comentariu