Liviu Ganea sau Sorin Tudor?

Maine, de la ora 11:00, il puteti vedea pe Sorin Tudor alaturi de Liviu Ganea. Sau invers: pe Liviu Ganea alături de Sorin Tudor.

Am spus de fiecare dată când a venit vorba despre fotbal că sunt dinamovist. Și am spus-o atât în momentele de bucurie, cât și în momentele de amărăciune. Mâine voi reafirma acest lucru. Însă în alte condiții.

Pentru că mâine voi fi alături de Liviu Ganea si de campioana națională la atletism Monica Iagăr pentru a participa la lansarea unui program național de CSR: Îmi place România curată.

Un program initiat de către KFC România care, între altele, se va solda și cu premiera bloggerilor care, în cadrul însemnărilor, acordă importanță subiectelor legate de mediu și de cultura civică (fără ca aceasta să implice în mod necesar menționarea vreunei companii).

Așa că, dacă v-am făcut curioși și dacă vreți să îi vedeți și să îi ascultați pe Monica Iagăr și pe Liviu Ganea – sau, de ce nu, pe mine, în calitate de moderator – vă aștept mâne, la ora 11:00, la KFC Magheru (Bd. Magheru, 28-30, vis-a-vis de Cinema Studio ).

Actualizare: Liviu Ganea (Dinamo Bucuresti) si Sorin Tudor (online, Bucuresti).

Recomandări

Adaugă comentariu