La sentimente, cu dr. Cristian Andrei

Doctorul Cristian Andrei va oferi, exclusiv pentru Sentimente.ro, consiliere si sfaturi din domeniul relatiilor pe Internet.

Intalnirea virtuala este tot mai raspandita astazi; ea presupune sa ai o adevarata cultura a Internetului si un anume tip de personalitate. Tot ceea ce este dificil sau delicat in societate gaseste o rezolvare pe Internet; asa se explica de ce majoritatea tinerilor, nemarcati de bani si de putere sociala, stapanesc domenii virtuale vaste si isi cultiva pe ele iubirea.

Nu o spun eu, o spune dr. Cristian Andrei. Si, pentru ca si mie imi pasa, preiau comunicatul de presa (nu, nu l-am scris eu). Dar nu inainte de a reda o scurta parte din interviul publicat aici:

Cum vedeti colaborarea cu Sentimente.ro, pe viitor?
Discutand cu managerii acestui site am observat intr-un tarziu ca orele treceau mai repede ca oricand; zeci de idei ieseau la iveala, iar asta spune mult despre energia care se afla intre noi.

Sentimente.ro si dr. Cristian Andrei incep colaborarea

Bucuresti, 21.06.2007

Nou in Romania! Un site de dating colaboreaza cu specialisti in relationare!

Dr. Cristian Andrei, presedinte al Institutului de Relatii Umane, va oferi, exclusiv pentru site-ul Sentimente.ro, consiliere si sfaturi din domeniul relatiilor pe Internet.

Sentimente.ro, cel mai important site de dating si social networking din Romania, cu peste 400.000 de utilizatori inscrisi, colaboreaza constant, incepand cu luna iunie 2007, cu renumitul doctor Cristian Andrei, protagonistul emisiunii „9595”, Antena 1, precum si a emisiunii radio „Dialog intredeschis”, Kiss Fm. Atat domnul doctor Cristian Andrei, cat si echipa sa de specialisti de la Institutul de Relatii Umane s-au aratat deschisi in demararea acestui proiect de consiliere in cadrul oferit de www.Sentimente.ro. Asocierea Sentimente.ro – dr. Andrei nu poate fi decat benefica, atat pentru membrii site-ului, cat si pentru fanii domnului Andrei. Acestia se pot bucura de prezenta dr.lui Andrei si pe Internet, pe un site specializat in dating si social networking, fiind singura colaborare de acest gen din Romania.
„Intalnirea virtuala este tot mai raspandita astazi; ea presupune sa ai o adevarata cultura a Internetului si un anume tip de personalitate. Tot ceea ce este dificil sau delicat in societate gaseste o rezolvare pe Internet; asa se explica de ce majoritatea tinerilor, nemarcati de bani si de putere sociala, stapanesc domenii virtuale vaste si isi cultiva pe ele iubirea” – afirma Dr. Andrei.

In fiecare saptamana, echipa dr. Andrei va fi prezenta pe site, la sectiunea „Imi pasa”, sectiune in care este oferita o consiliere psiholgica si sociala interactiva. Temele de discutie lansate de dr. Andrei prin editoriale saptamanale vor putea fi dezbatute pe forumul Sentimente.ro, membrii avand posibilitatea de a propune noi subiecte, in functie de conceptiile fiecarei persoane in parte. Documentare psihologice multimedia realizate de Institutul de Relatii Umane vor putea fi descarcate de pe site, pentru a ne invata cum sa interpretam gesturile celuilalt sau cum sa ne exprimam sentimentele mai limpede.

„Suntem primii care aduc pe un site de dating credibilitatea si autoritatea unui om de stiinta, suntem primul site de social networking ce lupta pentru a creea o comunitate sudata, bazata pe aceleasi percepte morale si sociale. Cert este faptul ca Sentimente.ro se dezvolta frumos, capatand treptat un bine meritat statut de comunitate, dezvoltata initial online, insa cu puternice implicatii in viata reala”- considera Flori Dragomir, Managerul acestui site.

Recomandări

12 comentarii

  1. buna tot eu sunt nu stiu sa ami fac un adle acolo la sentimente. ro aici parca e mai simplu sunt uituca ma mir ca stiu pe ce planeta sunt dar treaba asta provine de la multe lovituri an cap am crescut la casa de copi pe timpul lui ceasca 10 ani acolo am fost batuta numai an cap mam maritat si cum se spune scapi de dracu si dai de tatal sau cand mor ami doresc sa iau si fata cu mine pe lumea celor drepti sa nu ajunga si ea ca mine batuta f….a si cobai la toate alea stiti zicala cine nu are noroc dimineata nu are nici seara si sunt cu ochi pe ea ca pe butelie vasi fi dat adiul meu sa vb. cu d voastra dar nu ma risc mai bn. asa si nici nu stiu daca cititi ms. meu sau nu oricum nu stiu sa caut raspunsul la ce scriu pe acest sait va urez numai bn. ely

  2. buna dr. andrei mia venit cosmarul adica sotul ami vine asa greu sa pronunt acest cuvant dar sa va spun ca a venit din italia si ne da bani asa ca sa nu zicem ca nu nea dat si iar a anceput sa abuzeze de mine ma credeti sau nu dar eu ma gandesc din ce an ce mai mult la moarte nu am avut nimic bun niciodata eu nu stiu ce e o vb. buna sau o mangaiere o afectiune ceva de genul dar am avut vb. grele dispret total abuzuriemotionale sexuale se joaca cu nervii mei si cu rabdarea mea daca ar veni sfarsitul lumii zau si jur ca nu miar parea rau de nimeni si de nimica nu stiu unde sa citesc raspuns la ceea ce scriu la d voastra nu stiti ce bine ami pare cand va aud ca mai puneti problema violentei domesice cred ca sunteti singurul om care ar face ceva la acest capitol dar nu aveti cu cine eu ma ofer voluntara eu stau la timisoara daca mergeti vreodata pe str. letea poate o sa cunoasteti pe doamna victoria ea ma stie pe mine ca tin legatura cu dansa pe baza de nervi fumez 2 pac de tigari la zi cumpar de acele mai ieftine am ancercat sa ma las dar devin nervoasa si agitata si ma gandesc cum pot trai fara tigari la omul meu cred ca ai pare rau ca ne da bani de mancare si de haine ca ne reproseaza asta dar la prieteni le da fara repros cand are bani se lafaie sa vada lumea ca are bani dar casa e un haos total ami urasc soarta si viata si destinul aici anchei micul meu of

Adaugă comentariu