Internship 2.0, editia 2011. Te intereseaza?

Daca esti interesat de un internship online pe teme de PR 2.0, scrie-mi un mesaj, cu datele tale de indentificare, la sorin[la]project365 [punct] ro.

Fireste, prin “datele de identificare” inteleg un CV trimis la adresa de mai sus, insotit de ce orice alte date crezi ca te-ar mai avantaja.

Editia din acest an a Internship 2.0 se va concentra, ca si editia de anul trecut, pe ceea ce numim PR cultural. Doar ca, de acesta data, o vom face cu ajutorul unor parteneri care nu mai au nevoie de vreo prezentare: Teatrul Masca, Muzeul National al Taranului Roman si Asociatia Prietenii Operei.

In rest, toate (aproape) la fel ca si in anii precedenti:

Unde? Internshipul este gratuit si se desfasoara, dupa cum ii sugereaza si numele, exclusiv online.

Cine poate participa? Internshipul se adreseaza tuturor acelora care sunt interesati de domeniul comunicarii (indiferent daca acestia sunt sau nu studenti). Si, cum este vorba despre un internship online, poate participa oricine, indiferent de zona in care locuieste. Cu o singura conditie: sa poata sa isi rezerve, zilnic, macar cateva ore pe care sa le dedice internshipului.

Durata. Internshipul online pe teme de PR 2.0 este structurat pe stagii cu durata de trei saptamani fiecare:

– primul stagiu de internship: 3 octombrie – 23 octombrie;
– cel de al doilea stagiu de internship: 24 octombrie – 13 noiembrie;
– cel de al treilea stagiu de internship: 11 noiembrie – 4 decembrie.

Precizari: fiecare stagiu are un numar de locuri limitat. Si, dupa cum puteti afla de la participantii din ceilalti ani, faptul ca ai fost acceptat nu inseamna in mod obligatoriu ca vei si termina internshipul. Altfel spus, pretind seriozitate.

Beneficii:

– certificate de practica in PR pentru toti participantii la internship;
– in cazul in care mi se solicita, scrisori de recomandare(semnate de mine, dar asta s-a dedus deja);
– un portofoliu care va cuprinde actiuni online si offline sub care va veti putea trece semnatura.

Cum nu imi place sa fac promisiuni fara acoperire, momentan ma opresc aici.

Selectia participantilor. Imi doresc sa lucrez cu persoane cu adevarat pasionate de domeniul comunicarii. Si, fireste, de online. Acestea sunt principalele criterii de selectie; prin urmare, totul depinde de voi. In rest, scrieti-mi care este perioada stagiului pentru care optati.

Persoanele selectate pentru primul stagiu de internship vor fi anuntate pe data de 2 octombrie.

Recomandări

13 comentarii

  1. […] tag is fun! Și exact asta facem la Internship 2.0 alături de Sorin Tudor. Prin urmare acum toți scriem despre orașul care ne reprezintă, orașul nostru de suflet […]

Adaugă comentariu