Honorius Prigoana: cateva zvonuri

Honorius Prigoana, acest Harry Potter al politicii dambovitene, starneste controverse in comunitatea romanilor-americani. Iata doua dintre acestea:

Ideea înfiinţării PDL Chicago nu i-a aparţinut lui Honorius Prigoană, şi nu a fost aşa cum fals afirma ”primul care a iniţiat filiala unui partid din România peste ocean”. (…)Pe 26 august 2009, Honorius înregistra după multe presiuni, la State of Illinois, corporaţia non-profit cu numele de PDL Chicago. Fără să se consulte cu ceilalti colegi, acesta decide să pună numele a doi din membrii de conducere pe listele noi înfinţatei corporaţii. (…)Pe 23 septembrie filiala PDL Chicago înceta să mai existe, cei doi mergând şi dizolvand-o, corporaţia PDL Chicago dispărând din punct de vedere legal la mai puţin de o lună de zile de la înfiinţare.O altă tentativă de-a lui Honorius Prigoană a fost înfiinţarea unei filiale similare la Detroit. În ciuda faptului că se lăuda de curând cu acest lucru la televiziunile din tara, punând-o pe lista lui bogată de experienţe şi activităţii politice în SUA, grupul de la Chicago mi-a confirmat că “PDL Detroit nu a existat official niciodată”. (Honorius Prigoană şi “bogata” lui (in)experienţă politică americană)

Pe situl sau de campanie candidatul la parlamentul Romaniei, Honorius Prigoana, la rubrica de Educatie si Formare mentioneaza faptul ca este detinatorul unei Diplome de absolvire în administrarea afacerilor, Institutia de învățământ DePaul University din Chicago. Perioada de frecventare a universitatii pe care o mentioneaza pe site este intre 15 septembrie 2007  si  15 iunie 2009.  Din informatiile obtinute de la universitate rezulta ca acesta ar mai fi avut un semestru si intre 15 iunie 2009 si 21 august 2009. Cu alte cuvine Honorius a uitat sa mentioneze in CV ultimele trei luni de universitate. De ce oare?! (O noua minciuna de-a lui Honorius?!)

Sigur, comunitatea romanilor-americani nu este cea mai unita comunitate din cate se pot imagina. Si totusi, se spune ca nu iese fum fara foc…

Recomandări

3 comentarii

  1. N-ar fi foarte dificil de documentat macar cateva dintre alegatiile astea, ceea ce mi-ar simplifica mie considerabil sarcina de-a ma prinde daca e ceva acolo sau sunt doar brasoave.

  2. Sorin, e tragic.
    stii dc? pentru ca o sa ajunga deputat. iar peste 4 ani o sa fie in parlament si Bahmutzanca.
    Pt ca la banii lor isi pot permite orice.

Adaugă comentariu