Flash mob: Mineriada de catifea

Pune mana pe o perna si vino sambata, 14 iunie, la ora 15:00 fix langa fantana de la Arhitectura (Universitate) sa ne batem de ne sar fulgii timp de 5 minute. Sarbatorim relaxat mineriada pe 2008 printr-un flash mob fara vrajba si vanatai.

Mai multe detalii despre flash mob aici.

1. actiunea ARE semnificatie politica, dar aceasta se rezuma la evenimentele din 13-15 iunie 1990; evenimentul nu are nicio legatura cu contextul electoral si nici nu ne dorim astfel de asocieri.

2. acest eveniment este un protest impotriva modului in care a fost minimalizat de-a lungul timpului faultul din 13-15 iunie la adresa democratiei.

Mai multe precizari aici.

Si tot despre mineriada:

Chiar daca te numesti Asociatia Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din Romania, sa preiei o insemnare fara a cere permisiunea autorului inseamna sa incurajezi mentalitatea pe care, in alte conditii, o condamni…

Recomandări

2 comentarii

  1. Cristi

    @ Sorin

    He, macar ti-a mentionat numele! Eu mi-am gasit un reportaj de calatorie luat copy/paste dintr-o revista care ezista si online(nu spui care) si publicat intr-o “publicatie online” (nu spui care) cu numele hotzomancei de serviciu.

    Atunci mi-am adus aminte de o consideratie generala, neplacuta si ce-i drept involuntara, aruncata de un PR-ist la un dineu (tipul a intrat prin alunecare la minge, dar m-a atins si pe mine in cadere) la adresa jurnalistilor. In fine, cel care te-a preluat e “administrator”. 😉

  2. Ce zici, te mai bagi la un flashmob săptămânile viitoare?

Adaugă comentariu