Dragi prieteni din online, avem si noi oleaca mandrie?

Acum putem arată că în România există o comunitate Web 2.0 mai puternică decât în alte țări. Ce ziceți, avem și noi oleacă de mândrie?

Pentru a marca faptul că mai este un singur an până când vor începe, la Londra, Jocurile Olimpice ediția 2012, comisia de organizare – LOCOG – a inventat un nou “sport”: tweeting-ul competitiv.

Mai exact, a fost lansat un microsite care permite fanilor sa-și sprijine echipele naționale prin intermediul Twitter, postând mesaje, fotografii sau filme. Fiecare tweet trebuie să includă hashtag-ul # 1YearToGo şi numele ţării (în cazul nostru, ROU).

Scopul declarat al concursului este de a găsi ţara cu cea mai mulți fani online. În momentul în care scriu aceste rânduri, România se află la coada clasamentului, cu doar două tweet-uri de încurajare (unul al meu, iar al cel de al doilea al lui Alin Vlad). Și, tot în acest moment, topul este condus de Brazilia, Marea Britanie și USA.

Așadar: intrați pe pagina One year to go. Selectați România din meniul de sus. Și apăsați enter! Haideți, e simplu și putem să ne clasăm binișor în top. Avem și noi oleacă mândrie?

Recomandări

Un comentariu

  1. […] văzut la Sorin Tudor îndemnul de a participa cât mai mulți în numele României (așa cum este ea de țară pușcată […]

Adaugă comentariu