Departe de mine gandul…

 1. Evenimentul Zilei preia ideile pe care le-am exprimat in cadrul unui interviu difuzat, pe 23 iunie, pe Antena 1 si le dezvolta intr-un material de o pagina. Daca pe mine era oarecum firesc sa nu ma citeze, cu Antena 1 ce au avut?
 2. Tot la capitolul “oarecum firesc sa nu ma citeze”: Gandul scrie si el despre Vrajitoare si citeaza Hotnews (care, spre deosebire de unii bloggeri, m-a citat).
 3. La aproape un an de la ziua in care ne-am vazut pentru prima oara, ma reintalnesc cu Ionut. De data aceasta in paginile Cotidianului (concediu placut si distractie cat cuprinde, clickio!).

[Actualizare:]

4. Victor imi atrage atentia ca Jurnalul ma citeaza pentru postul de aici. Iertare pentru aceasta scapare si, din partea mea, numai vorbe bune! 🙂

Recomandări

3 comentarii

 1. Enjoy it…

  Candidaţi bine! – Tătaru l-a cumpărat pe Dumnezeu

  Compania care s-a ocupat de imaginea şi campaniile electorale ale lui Traian Băsescu, GMP Advertising, care controlează site-ul basescu.ro, a achiziţionat şi domeniul dumnezeu.ro. Împuternicitul companiei este Oana Boureanu. Informaţia a fost prezentată, în premieră, pe blogul http://sorin-tudor.ro. Întrebările pe care şi le pune cu umor titularul blogului sunt dacă o fi acceptat Dumnezeu să candideze sau dacă Băsescu ţinteşte mai sus (date fiind recentele sale afirmaţii privind voinţa Creatorului referitoare la rezultatele referendumului). (Eliza Popa)

  http://www.jurnalul.ro/articole/96959/romania-in-cinci-minute

 2. Spune-mi ca nu vei deveni vreun analist IT sa ajungi pe la toate emisiunile 😀

  Sa-ti cer un autograf de acum, poate valoreaza mult peste vreun an sau doi;))?

 3. Sorin Tudor

  @ Mircea,

  Dupa cum spuneam: departe de mine gandul! 😉

Adaugă comentariu