Cristian Diaconescu online

In timp ce in Evenimentul Zilei se afirma ca “este ignorat de stafful de campanie si de conducerea partidului”, Cristian Diaconescu isi face (re)aparitia in mediul online.

Site-ul de campanie, a fost lansat oficial astazi, la ora 12:00, si poate fi accesat la adresa PrimarulCapitalei.ro.

Un site curat (si un blog reinviat cu o promisiune), precedat de o campanie de teasing curatica dar ramasa fara rezultatul scontat.

Si, tot din Evenimentul Zilei:

Întrebat dacă Năstase va fi candidatul PSD, Mitrea a răspuns: “Năstase, nu ştiu. Cred că Sorin îşi doreşte. Nu mi-a spus direct acest lucru, dar am înţeles că-şi doreşte să candideze la preşedinţia României şi că ăsta este motivul pentru care va candida oricum la Bucureşti, indiferent dacă îl vrem noi sau nu”.

Daca adaugam acum si replica pe care Sorin Oprescu o da pe site-ul de campanie,

Pot doar să constat că Miron Mitrea intelege EXCLUSIV ceea ce vrea. Faptul ca nu i-am spus ce vreau dovedeşte ca ştiu foarte clar ceea ce vreau: NU MÃ ÎNTORC ÎN PSD!

incepem sa avem imaginea unei mize care, pentru PSD, depaseste miza electorala. Mai ales ca zvonurile circula si ca, precum stim, nu ies fum fara foc…

Recomandări

Un comentariu

  1. Semantic

    Domnu Tudor,
    hahaha, “un site curat” hehehehe,m a uimiti Domnu Tudor! cum imi zicea mie profu de fizica intr-a-9-a: Semanticule ia tu un 5 curat de la mine si mai vedem prin martie!
    Eh ce vremuri, atunciea mergea cu: Semanticule, tu poti mai mult ma da’ nu vrei sa te schimbi.
    Iti dai seama cu suna sloganu asta- Eu pot schimba Bucurestiul!?!?!? da sa vede ca nu schimba camasa cadrilata, a avut Base noroc cu ea, hai sa incerce si Diaconescu un Brainconf in patratzele.

Adaugă comentariu