Comunicare si ecologie

  • De astazi incep jurizarea blogurilor inscrise la Olimpiadele Comunicarii. Iata blogurile inscrise in fiecare categorie:

Cea mai buna poveste a perioadei de inscrieri; Cea mai buna poveste a interviului de preselectie; Cea mai buna poveste a conferintelor; Cea mai buna poveste a lucrului la rezolvarea brief-ului primit in finala; Cea mai buna analiza a unei campanii de comunicare; Cea mai buna analiza a unui eveniment politic; Cel mai bun articol in continuarea temelor de la conferinte; Cea mai constructiva critica la adresa Olimpiadelor Comunicarii; Cel mai comic articol; Cel mai incitant blog; Cel mai bine promovat blog.

Promit ca, dupa ce festivitatea de premiere se va incheia, voi spune care au fost optiunile mele. 🙂

  • Ionut are o initiativa laudabila:

O asociatie ecologista noua care sa includa cate un membru fondator (onorific sau pur si simplu un membru) din mai multe asociatii existente astfel incat implicarea sa fie din partea tuturor.

Pentru ca:

Avem cateva organizatii ecologiste cu vechime in Romania… dar daca vreau sa caut ceva despre ecologie pe net nu gasesc decat referate pentru clasa a 8-a… pentru ca asta se cauta cel mai mult… “referate ecologie”. Nu am vazut tentative de a face un site serios de ecologie din partea nimanui, s-au gandit probabil ca afacerea asta nu aduce bani.

Aflati mai multe despre aceasta initiativa de aici. O initiativa care va avea intregul meu sprijin.

Tag Technorati:

Recomandări

Un comentariu

  1. […] Au mai scris despre acest subiect: Alex Brie, Clarisa Gidea, Ionut Popa, Lucian Ilinca, Marius Chitosca, Militaru, Sorin Tudor, Vladimir Oane. […]

Adaugă comentariu