Cine seamana furtuna…

Despre bloggerii din 2012 și RoBlogFest 2012.

1. Arhi istorisește o pățanie pe care, în urmă cu doar doi ani, nimeni nu ar fi crezut-o posibilă: pe principiul “nu ne vindem blogosfera înainte de a o negocia”, bloggerii dintr-un oraș au transmis organizatorilor unui eveniment că nu vor scrie despre lansare dacă nu vor primi 50 de lei căciulă.

Sincer: nu mă miră deloc că s-a întâmplat așa ceva. Ba chiar mai mult: mă miră că s-a întâmplat abia acum. Eu zic că era de așteptat, iar a ne arată uimiți e ca și cum ne-am mira că fetele de pe șoseaua de centură a orașului sunt mai ales în centrul orașului.

Pe scurt, cred că întreaga situație se poate rezuma astfel: “cine seamănă furtună…”. Și, foarte probabil, voi detalia acest lucru, în curând.

2. Lume multă la RoBlogFest 2012. Și foarte multă lume necunoscută mie. Ceea ce ar putea fi foarte bine: dacă măcar jumătate din oamenii care au fost aseara la RoBlogFest scriu pe bloguri, înseamnă că blogosfera este foarte vie.

În rest, ca de fiecare dată, o organizare excelentă din partea lui Dragos Novac și a echipei. Și parteneri pe măsură: premii de Orange, cadouri de la Bitdefender, bere de la Silva.

3. A apărut un blog nou în peisaj: Zoso.ro. Eu l-am descoperit acum câteva zile și mi se pare interesant. Așa că vi-l recomand și vouă.

Recomandări

Adaugă comentariu