Blogging the Dream

Prietenia este un cuvant pronuntat de multa lume dar nu si cusut in sufletul cuiva. (Dragoste,afectiune si prietenie)

Blogging the Dream este proiectul prin intermediul caruia Fundatia Orizonturi si-a propus sa creeze, in Campulung Moldovenesc,

“un club de bloggeri pentru beneficiarii de servicii de sănătate mintală”.

De ce un club de bloggeri? Pentru “a incuraja pacientii cu probleme se sanatate mintala sa isi impartaseasca problemele si experientele”. Si pentru ca “este greu sa lucrezi cu lunaticii de jurnalisti, iar prin intermediul blogurilor poti risipi toate miturile in care sunt invaluite problemele reale ale pacientilor”. (Gabriela Tanasan)

In iunie 2008, Blogging the Dream a fost unul dintre cele sase proiecte alese pentru a primi finantari din partea Rising Voices si Open Society Institute’s Health Media Initiative, iar in septembrie proiectul a fost demarat. Asa au luat nastere

Dragoste, afectiune si prietenie, Guerrilla, Momente penibile (o idee excelenta), Sensibilitate si dorinta, Singuratate, Viata, asa cum e ea.

Si, chiar daca proiectul se afla abia la jumatatea sa, blogosfera este mai bogata cu o bloggerita: Mirela.

Eu nu am avut niciodata vreo problema legata de trecerea anilor, de varsta (ca de fapt varsta este data de sufletele noastre!), dar ma ingrozesc de comprimarea timpului si mi-e necaz ca nu fac atatea cate imi propun, cate mi-as dori.
Imi fac mustrari de constiinta ca nu ma intalnesc atat cat as vrea cu prietenii mei dragi, ca nu petrec destul timp cu fiul meu si cu mama mea, ca nu fac pentru scoala atata cat mi-as dori sa fac… Mereu ne grabim, mereu suntem cu sufletul la gura, acordand atat de putin timp sufletelor noastre!

Uneori, chiar si un singur vis poate fi suficient pentru a alunga intunericul. Un an bun, Mirela! Un an bun, tuturor!

(Sursa foto: Viata, asa cum e ea…)

Recomandări

Adaugă comentariu