Adrian Nastase: cine pierde, cine castiga?

Oare chiar credea cineva ca deputatii vor aproba cererile de urmarire penala pentru Adrian Nastase si Miron Mitrea? In an electoral?!

Sa fim seriosi, nimeni nu poate fi chiar atat de inocent… Intrebarea cu adevarat importanta este alta:

cine va reusi sa speculeze mai eficient fronturile de atac deschise de aceasta situatie?

Fireste, ma refer la eficienta electorala si nu la zgomot mediatic. In rest, vorba aceea: a mali estremi, estremi rimedi.

[Actualizare 1:] Un prim front de atac pe blogul lui Adrian Nastase;

[Actualizare 2:] Miron Mitrea pare a alege un alt front de atac;

[Actualizare 3:] PD-L deschide propriul front: Năstase să îşi dea demisia, nu să răspundă pe blog.

Recomandări

5 comentarii

 1. corb la corb nu-si scoate okiu„, o mana spala pe cealalta, catusa – bratara de aur, daca nu ai matusa – sa-ti cumperi.

  proverbe romanesti absolut aplicabile, nu?

 2. Faza asta cu dosarele fabricate politic are si un sambure de adevar… daca era atat de vinovat Adrian Nastase si avea atatea ilegalitati cum de i-au gasit doar cateva: termopane, mastusa Tamara…
  problema romaniei o sa ramana mereu independenta justitiei.
  Nastase a facut la vremea respectiva un pas destul de important in spate. a pierdut si sprijinul PSD si.. nu i-au gasit decat niste geamuri sa ii puna in carca?
  Cred ca va reveni in prin planul scenei politice. Pe cai mari…
  S-a batut prea mult apa in piua pe subiectu Nastase incat a devenit desuet.
  Parerea mea! ^^

 3. gigi

  Romania, 2008, tara in care deputatii penali ne rad in fata pe bloguri si au sute de comentarii cu “Va iubim, domnu Nastase!!” WTF???? Chiar treb sa ma bucur si mai mult ca am plecat?? De unde naibii ies astia cu iubirea pt tov Nastase exprimata in asa stil gretzos-comunist? De unde iubire pt un politician????

 4. The Wisest Fool

  Subscriu la comentariile lui gigi si Alexandru. Pt McGogoo, conform logicii tale Al Capone n-ar fi trebuit sa ajunga niciodata la inchisoare ca daca era vinovat de atatea Al Capone cum de nu au reusit sa il prinda decat ca nu isi platea taxele?

Adaugă comentariu