365, dupa 322

1. La un an de la suspendare, unii afirma ca Traian Basescu a pierdut batalia cu presa:

Doar 51,2% din cetăţeni sunt interesaţi de viitoarele alegeri locale. Încrederea în instituţia prezidenţială a coborât de la 37% la 34%.

O pierdere de procente la care cred ca are si Elena Basescu un cuvant de spus…

În timp ce unii dintre noi spunem numai câteva cuvinte, Emil Boc editează perfect câteva fraze. Aceeaşi viteză o are şi în reacţiile politice, o consecinţă clară a bagajului de cunoştinţe pe care le deţine.

Problema apare insa abia in momentul in care Videanu editeaza si el (vezi filmuletul):

Adriean Videanu nu-l mai poate acuza pe Marian Vanghelie că este agramat, după ce, într-o emisiune TV, a scris cu mâna lui următorul text: “PD-L, prin Vasile Blaga, v-a câştiga“.

Si, daca tot vorbim de Videanu, va mai aduceti aminte pagina aceasta?

Concluzia: coapta mediatic cum se cuvine, sintagma “partidul agramatilor” poate deveni o tema de atac destul de importanta in campania pentru parlamentare.

2. Irina Schrotter renunta la candidatura pentru Primaria Iasiului si, fara sa vrea, da nastere unei reuniuni neasteptate:

“Putem vorbi, pe plan local, de o echipă tunată. Mă refer aici şi la faptul că în echipa de campanie vor lucra firma GMP, condusă de Felix Tătaru alături de firma condusă de Adriana şi Claudiu Săftoiu (soţii Săftoiu sunt consultanţii politici ai Irinei Schrotter, n.r.)”, a declarat Dumitru Oprea.

3. Sorin Oprescu candideaza, in timp ce, prin intermediul acordului PSD – PC, Antenele isi schimba sigla (oare asta s-o numi tot rebranding?!).

Recomandări

2 comentarii

  1. Eu sunt complet in ceata. E probabil ca in spatele inocentului verb “editeaza” sa se ascunda un adevar mult mai grav? Sau daca nu, cum poate fi interpretata sintagma “editează perfect câteva fraze”?

  2. Sorin Tudor

    @ Dragos,

    Mi-ai inveselit ziua! Recunosc, esti in forma: cred ca intrebarea ta ar face sa apara broboane de sudoare in anumite dezbateri electorale! 🙂

Adaugă comentariu