3 in 1: actor, principe, candidat

Dragi compatrioti, Alteta Sa Regala Radu, Principe al Romaniei, si-a anuntat candidatura pentru Cotroceni.

Noi toti, impreuna, avem un viitor ne vesteste Radu Duda de pe blogul sau. Sincer sa fiu, de la un reprezentant al Casei Regale ma asteptam sa fim vestiti si ca noi toti, impreuna, avem un trecut.

Mai ales ca altii cauta noduri in papura si nu se sfiesc sa spuna ca Principele lui Patriciu vrea sa fie presedinte

“Eu nu sunt un candidat de stânga, nu sunt un candidat de dreapta, nu sunt un candidat politic. Nu sunt astăzi în fața țării pentru ca să arunc cu piatra în nimeni.

Sunt astăzi aici pentru a pune o piatră jos, la temelia unei Românii respectate, pe care am uitat că o merităm.

Să fie într-un ceas bun!”

Sa fie intr-un ceas bun?

Recomandări

6 comentarii

 1. Nu, nu e într-un ceas bun, şi pe zi ce trece, scena politică începe din ce în ce mai mult să semene cu glumele răsuflate ale lui Ţociu şi Palade. Unde mai pui, că în perioada asta de criză, circul este mană cerească pentru ziariştii care nu ştiu decât să brodeze pe marginea scandalurilor reale sau închipuite. Păcat.

 2. Cristi

  Come on! Nici nu e nevoie sa cauti prea multe noduri in papura. E un moment pur si simplu penibil, incredibil si necredibil.
  Imi pare foarte rau ca Regele Mihai a ajuns sa indure o astfel de umilinta. Casa Regala nu merita asa ceva si nici ceea ce (probabil) va urma in campanie.
  Cat despre strategii 2.0 ai cantindatului, un sfat: mai usor cu avalansa de comentarii pro pe site-uri de stiri, nu are niciun efect.

 3. pfff…
  Daca nu e monarhie macar un surogat. Sa avem si noi falitii nostri…

 4. Banca Nationala a Romaniei (BNR) va pune in circulatie, din 15 aprilie, 250 de monede din aur dedicate aniversarii a 170 de ani de la nasterea regelui Carol I.
  Aversul monedei prezinta stema Romaniei, anul emisiunii – 2009, valoarea nominala – 500 lei, castelul Peles intr-o ghirlanda de laur si inscriptia circulara “ROMANIA”.

  Reversul prezinta portretul regelui Carol I si stema mare a regatului Romaniei, in centru, iar in stanga si in dreapta anii 1839 si 2009. La exterior, sunt trecute inscriptiile circulare “NIHIL SINE DEO”, in partea de sus, si “CAROL I REGE” – jos.

  Monedele, ambalate in capsule de metacrilat transparent, vor fi insotite de brosuri de prezentare a tematicii emisiunii, redactate in limbile romana, engleza si franceza.

  NIHIL SINE DEO
  http://en.wikipedia.org/wiki/Kingdom_of_Romania

  A lucrat ca mecanic auto Regele Mihai. Dupa ce a plecat din Romania a deschis o firma de tunning auto in Elvetia
  http://www.autoghid.ro/masini/articole-despre-masini|detalii/articleID_7749/Un-fost-bolid-al-regelui-Mihai-de-68-de-ani-pe-sosele.html

  Discursul de la TVR a fost cam actoricesc, cu exaltari si revelari. Totusi parca am mai multa incredere in “ce il ivata casa regala sa spuna”, educatia primita acolo, decat in vanghelie si becali.

  Au totusi o tinuta, o maniera, politete. Poate schimba modul de prezentare in alegeri si-i va face pe cei care candideaza sa nu se adreseze doar manelistilor si pensionarilor.

  E bun de presedinte, s-a integrat in familia regala si a avut ce invata de acolo, spre deosebire de restul politicienilor care din intelectuali au devenit manelisti.

  Macar pentru imagine si discurs poate fii sustinut. Sa impuna o etica in viata politica. O buna crestere si un standard.

 5. Cristi

  @ Printisorul Piersicii

  Dragul meu, vezi ca in comentariul meu recomandam strategilor doizero ai lui duda sa o lase mai moale cu post-urile “pro”, nu au niciun efect. In afara de asta, sunt atat de artificiale, de parca ar fi scrise de detasamentul de asalt zerozerodoi pesedist: limbaj de lemn, lipsa de imaginatie si manipulare (asocierea Regelui Mihai cu duda).

  Te rog nu mai imi jigni inteligenta de vechi taranist care stie mai mult despre Casa Regala decat ai apucat sa citesti tu acum de pe Wikipedia!!! Si nu miza pe faptul ca regalistii pe bune sunt toti oale si ulcele. Sau poate sunt unul oale si ulcele care am venit de dincolo special sa-ti scriu acest reply….

 6. Am auzit ca si el candideaza pa presedentie…

Adaugă comentariu