3 cu Project 365

1. In aceasta campanie electorala mi-am dorit mult sa aduc ceva bani online, mai exact in zona de proiecte speciale (da, inclusiv bloguri! 😉 ). Bugetele “la alb” sunt insa mici si incropite, iar oamenii inteleg greu ce-i cu online-ul: un site functional, cateva “aruncari” pe YouTube si, eventual, un blog functional le par a fi suficiente.

Fata de campania trecuta e un pas inainte, fata de Europa civilizata suntem in preistorie… In plus, sunt multe informatii contradictorii in piata. De exemplu, Magda vorbeste aici de 2,5 milioane de utilizatori (cati dintre ei au +18? cati s-ar prezenta la vot?). In lipsa unor date de sustinere, ai impresia ca ti se face un serviciu si, punand “pisica 13” in fata, platile ar putea fi trecute in coada altor prioritati.

Una peste alta, campania nu s-a incheiat, insa nu cred ca voi reusi ceva, poate nu am reusit sa fiu destul de explicit… Sper ca lucrurile sa se lege campania viitoare. Pana atunci, implicarea Project 365 va ramane low profile si, din pacate, offline.

2. Dupa lansarea cartii New Media, voi lua cuvantul in cadrul Zilelor Biz, in workshopul cu titlul Web-ul in slujba ta (19 noiembrie 2007, in sala Montreal a World Trade Center Bucuresti, incepand cu ora 14.00). Am sa revin pe aceasta tema.

3. Project 365 Communication isi incepe colaborarea pe partea de comunicare online cu Ele.ro. Sunt multe de comunicat, Anne are o noua strategie, iar Vlad are incredere in noua abordare. Sper sa va pregatim surprize placute.

Recomandări

Adaugă comentariu