Web Analytics Revolution

Web Analytics Revolution – See every mouse movement and every click; Increase revenues and improve site usability.

In 2007, ClickTale era unul dintre proiectele ajunse in finala TWS Internet Startup Competition. Astazi este considerat un serviciu revolutionar de Web Analytics neconventional.

ClickTale dezvaluie cum se comporta in mod real vizitatorii in interiorul site-ului, furnizand filme ale sesiunilor de navigare realizate de vizitatori, heatmaps pentru comportamentul agregat in cadrul paginii web si analize avansate ale acestui comportament.

Partea interesanta: Clicktale are o oferta free pentru bloggeri.

Fireste, pentru site-urile cu trafic mai mare solutia free nu este tocmai eficienta. Insa, prin parteneriatul trafic.ro – ClickTale lucrurile par a-si fi gasit rezolvarea si pentru .ro.

Recomandări

2 comentarii

 1. Salut,

  Parteneriatul trafic.ro – ClickTale va pune la dispozitie “no strings attached”, un abonament Exclusiv in valoare de 19$/luna, potrivit pentru monitorizarea site-urilor al caror trafic depaseste un anumit nivel si pentru care abonamentul Free ar fi insuficient.

  De asemenea, prin acest parteneriat, planul Bronze suficient pentru monitorizarea de site-uri cu trafic important, in valoare de 99$ va este oferit la 79$.

  Indiferent de planul ales, pentru contractarea pe perioade mai mari de 6 luni inclusiv, discounturile sunt substantiale.

  Mai multe detalii pe http://blog.trafic.ro si la http://trafic.ro/clicktale

  Multumesc.

  Zi excelenta,
  Mihai Alexandru SEREA
  PM trafic.ro

 2. recomand şi eu clicktale. mi s-a părut o soluţie foarte mişto de monitorizare şi am avut norocul s-o încerc încă din fazele beta.

Adaugă comentariu