Vodanet precizeaza

Astazi a aparut prima reactie a Vodanet la articolului publicat in Jurnalul National: un comunicat de presa pe care il prezint, integral, in continuare.

COMUNICAT DE PRESA

Vedetele, „nedeposedate” de domenii

20.11.2006, Bucuresti – In urma articolului intitulat „Vedetele – deposedate de domenii” aparut in Jurnalul National pe 17 Noiembrie 2006, dorim sa facem unele precizari referitoare la continutul sau si la unele reactii publice ulterioare.
In primul rand vrem sa lamurim termenul „deposedare” din titlul articolului. In fapt, aceste domenii la care se face referire in articol au fost cumparate si inregistrate conform legilor in vigoare.
Inregistrarea respectivelor domenii a fost primul pas, din cadrul unui proiect complex, pe care Vodanet Media, in calitatea sa de publisher online, l-a facut pentru a dezvolta presa online si jurnalismul independent pe internet. In acest proiect urma sa implicam, de-a lungul timpului, cat mai multe personalitati din media autohtona.
Reactiile personalitatilor in cauza ne-au dovedit interesul acestora fata de internet si acest fapt nu poate decat sa ne bucure , mai ales ca acest interes ne intareste credinta in viziunea noastra conform careia – datorita Internetului si noilor tehnologii de comunicare online – adevaratele personalitati din presa vor deveni independente si libere de interesele actualelor trusturi media, valoarea brandului personal devenind mai importanta decat numele companiei de presa.
Dupa cum intentionam deja, persoanele publice ale caror adrese de Internet au fost inregistrate vor fi contactate in cele ce urmeaza de catre reprezentantii companiei Vodanet Media, pentru a lamuri in detaliu aceste aspecte si pentru a discuta despre viitoarele actiuni din cadrul acestui proiect. Totodată, putem fi contactaţi astfel:persoana de contact Irina Vochita –PR Executive Vodanet Media, email:irina.vochita@vodanet.ro, mobil 0749 036 340 sau telefon 209 53 84 , interior 114.

Recomandări

2 comentarii

  1. Greierash

    Il propun si il sustin pentru concursul lui Iulian.

  2. Masterkid

    Ce vrajeala stupida… ce credeau ca o sa realizeze cu asta?!? in afara de ceva publicitate gratuita… unde poate sa duca disperarea.
    Banuiesc ca le e clar ca pot pierde extrem de usor domeniile…

Adaugă comentariu