Vlad Stan: “Renunt la functia de GM al Vodanet”

Este, probabil, stirea anului in .ro:

Vodanet are in acest moment doi actionari: Broadhurst, care reprezinta 60% din companie, si Vlad Stan, cu 40% din companie. Ca strategii de exit pentru cei doi actionari, exista doua posibilitati: listarea la bursa a doua dintre proiectele noastre (caz in care NCH este cel mai in masura partener sa actioneze) sau vanzarea catre un investitor strategic. In momentul de fata negociem posibilitatea de vanzare a proiectelor catre un astfel de investitor.

Pe viitor ma voi dedica sprijinirii antreprenorilor de internet din Romania.Cred cu putere in succesul companiilor mici in comparatie cu structurile mari, extinse, pentru ca in structurile mici se pastreaza vii principiile pe care acestea se fondeaza. Voi reveni cu detalii despre planurile mele viitoare cat de curand.

Mai multe detalii aici.

Recomandări

Un comentariu

  1. […] Nu stiu daca e chiar stirea anului in .ro cum ii zice Sorin, dar e fara indoiala o miscare importanta: Vlad Stan, omul care a condus Vodanet de 7 ani incoace se decide sa plece din functia ocupata (manager general), o miscare pe care intre noi fie vorba si-a pregatit-o de ceva timp reactivandu-si blogul (si nu numai). Vlad va decide probabil sa devina investitor pe partea de online, “spun surse apropiate” si chiar un comunicat, aici […]

Adaugă comentariu