Vizitati-l pe Obama la el acasa!

Pana pe data de 3 septembrie inca mai aveti sansa de a-l vizita pe Barack Obama la el acasa. De ce pana pe 3 septembrie? Pentru ca aceasta este ultima zi a inscrierilor pentru bursele Hubert H. Humphrey in SUA oferite de Comisia Fulbright din Romania.

Asa cum spuneam aici, bursele au o durata de un an si acopera toate cheltuielile de transport, taxe de scolarizare, cazare, asigurare medicala si diurna si sunt destinate profesionistilor cu minim 5 ani de experienta in domenii precum Comunicare / Jurnalism, Finante / Banci, Resurse Umane, Drepturile omului etc.

(Costine, poate iti gasesti vreo motivatie!)

Si, daca tot am pomenit de Obama: priviti filmul de prezentare de mai sus (atentie: este un film de prezentare si nu un spot electoral!). Iar acum raspundeti cu sinceritate: credeti ca ati putea urmari un film asemanator despre un politician din Romania fara ca – in cel mai bun caz! – sa va pufneasca rasul?

Recomandări

3 comentarii

  1. Hai bre de unde atata motivatie pentru Comunicare / Jurnalism, Finante / Banci, Resurse Umane sau Drepturile omului? 😐

  2. Sorin Tudor

    @ Bre Costine,

    Exista si ceva numit “Technology policy and management” ca de “Trafficking in persons, policy and prevention” banuiesc ca nu esti interesat pana nu te saturi de motor!

  3. Nu stiu de ce naiba iti faci tu impresia ca eu as umbla cu 200 la ora pe magheru insa in fine 🙂

Adaugă comentariu