Viral Urban si Rromania

Cotidianul il innobilieaza pe prea-indragitul blogosferei romanesti: Viral de la Iulian Urban.

Spun innobileaza pentru ca a-l boteza Viral Urban pe renumitul de Spam Urban este chiar mai amuzant decat a-l numi pe Vanghelie un Obama de Ferentari.

Cum Costin Ilie este, probabil, singura persoana care a avut bunavointa de a parcurge un “viral” marca Urban, iata doua mostre de intelepciune senatoriala:

Mega-productii gen Inima de Tigan sau Regina, nu trebuie sa uitam ca au avut audienta maxima de exemplu in ziua alegerilor, atunci cand ROMANII [nu rromii] nu fost mai preocupati sa nu rateze episodul respectiv, decat sa isi exercite dreptul la vot. (eCostin, tu esti de vina!)

Eu refuz sa ma las manelizat, insa asta se pare ca este echivalent cu a renunta sa ma mai consider roman. Tara mea se cheama Romania, nu RRomania! (Arhi, tu esti de vina!)

Zice Costin Ilie:

Oamenii îi vor ţine vor ţine minte pe cei care “au curajul de a spune lucrurilor pe nume”, în cazul de faţă pe Iulian Urban. Nu fac paradă de corectitudine politică, dar să subscrii ideilor comode şi populiste ale lui Urban mi se pare o dovadă de creier hrănit doar cu apă plată cu lămâie.

Apa plata si lamaie?! Pe criza asta? Pentru Iulian Urban??? Vai, ce maniere elegante!

Recomandări

Un comentariu

  1. Ma amuz de numele de Spam dat distinsului senator care pe undeva se angaja luptator impotriva fenomenului, in acelasi timp in care trimitea spam “fara numar”. Ce bine ca exista black list. 🙂

Adaugă comentariu