Vinerea premierilor: gafa precampaniei

Cat de mult trebuie sa-l fi batut soarele in cap pe Theodor Stolojan pentru a ajunge sa stea in chiloti in fata camerei de luat vederi pentru a-si anunta candidatura?

Cat de bulversat trebuie sa fi fost? Este o gafa pe care nici macar un incepator nu si-ar fi permis-o…

O gafa care, sub o forma sau alta, sunt sigur ca va fi reamintita in campania electorala. Iar adevarul este ca, potrivit proverbului, ce isi face omul cu mana lui…

In rest, vinerea premierilor:

Primul-ministru, Călin Popescu Tăriceanu a declarat, astăzi, în cadrul Delegaţiei Permanente a PNL de la Neptun, că vrea să fie candidatul partidului pentru un nou mandat de premier. Tot astăzi, în cadrul Forumului Agricultorilor din Alexandria, Mircea Geoană şi-a anunţat şi el oficial candidatura, iar de la Costineşti, Theodor Stolojan s-a aruncat şi el în bătălia pentru un post de premier din partea PD-L.

Incep atacurile, se apropie campania.

Recomandări

3 comentarii

 1. Intrebare: ca sa candidezi la o pozitie, nu trebuie ca pozitia respectiva sa fie electiva? A devenit pozitia de prim-ministru electiva de la ultimele alegeri?
  Intreb si io…ca nu ma mai uit de mult la teveu si m’ar interesa.

 2. Sorin Tudor

  @ Maria,

  In cazul premierului, Constitutia (inca) zice asa:

  “Presedintele Romaniei desemneaza un candidat pentru functia de prim-ministru, in urma consultarii partidului care are majoritatea absoluta in Parlament ori, daca nu exista o asemenea majoritate, a partidelor reprezentate in Parlament”.

 3. Gheorghita

  Pai daca si Stolojan, si Tariceanu care face propuneri jurnalistelor il imita pe Basescu inseamna ca asta e nivelu…,
  asta e aprecierea lor vizavi de noi, astia prostii…L-am impuscat degeaba pe Ceausescu.

Adaugă comentariu