Victor Ciutacu, finul si guvernatorul Deltei

Dupa numirea lui Liviu Mihaiu ca guvernator, vom avea, in mod oficial, o “Delta de moravuri grele”:

Palatul Victoria refuză încă să recunoască oficial planul de a-l înlocui pe actualul titular cu jurnalistul de la „Academia Caţavencu“. Tăcerea lui Călin Popescu-Tăriceanu a fost totuşi spartă chiar de finul său, preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu. Invitat luni seara la emisiunea „Vorbe grele“ de la Antena 2, Olteanu a spulberat din două fraze misterul: „Eu sper să facă treabă bună acolo. (…) Pentru Liviu, dacă nu reuşeşte să transforme mandatul într-un succes, se termină urât“. (Evenimentul Zilei)

Sincer, chestia asta cu “un mandat netransformat in succes se tarmina urat” cred ar trebui fie sloganul Romaniei.

Intrebare: Victore, “specialistii in stiri” de la Antena 3 nu au televizoare? Ca altfel nu-mi explic cum au putut pierde caimacul unei stiri produse in propriul trust…

Si, nu in ultimul rand, cuvintele inegalabilului SOV:

“Vorbesc în calitate de iubitor al Deltei. Şi cred că numirea lui Liviu Mihaiu în calitate de guvernator e excelentă.

Actualizare: Dragii mei iubiţi colegi de la Antena 3…

Recomandări

5 comentarii

 1. sa vezi ce-o s-o salveze. exact cum distinsul sau coleg de trust a salvat vama veche, pe care a transformat-o in raiul cocalarilor si al nesimtirii

 2. moshu49

  dacã o spune SOV, m-am linistit … mã duc la culcare!

 3. Andriana

  Nu cred ca are legatura cu colegul de la Vama Veche, Mircea nu a avut mandat. De ce va asteptati la Mircea sa salveze el Vama Veche?

 4. Cristi

  E drept ca unora le place verdele si ocrotesc natura. Altora, in schimb, le place rosul sau portocaliul si salveaza ce si cand trebuie. Asa ca daca discutia vrea sa stabileasca grade de moravuri grele, va arunca doar vorbe grele. Desi, e foarte adevarat, problema (mai corect – problemele) de fond raman/e. D’aia s-au importat nemti in secolul XIX, monsher!

 5. ruxi dimitrief

  Mai,Arhi…….un om transforma Vama Veche?!inseamna ca e fff puternic.Cand mai ai prostii de afisat pe undeva scrie-le pe blogul tau.Oricum nu se uita nimeni pe el.Pe bune,nu mai polua mediul cu atata prostie.

Adaugă comentariu