VasileBlaga.ro vs. SorinOprescu.ro

VasileBlaga.ro este online. La fel si SorinOprescu.ro.

Ce ma amuza:

sectiunea Altii despre mine de pe site-ul lui Vasile Blaga (imi place ideea cu declaratia Premierului in acesta sectiune; oare Presedintele s-o fi referit si la aceasta atunci cand a spus ca, pana acum, campania electorala seamana cu un blat? 😉 )

atacul lui Sorin Oprescu la adresa PSD-ului si sectiunile incomplete de pe site-ul sau (la aceasta ora Ce voi face, Stiri si Campanie).

De notat si ca Sorin Oprescu are blog. De fapt, bloguri: blogul de campanie aici, blogul sustinatorilor aici si o “urma” de blog profesional aici.

Recomandări

9 comentarii

 1. Semantic

  Sa vedem si pagina lui Cristian Diaconescu.
  Domnu Tudor, la ce va asteptati din partea PSD in materie de pagini pe net?

 2. n-am gasit declaratia premierului in acea sectiune pe pagina lui Blaga, au scos-o intre timp?

 3. […] Aboneaza-te prin email « VasileBlaga.ro vs. SorinOprescu.ro […]

 4. Sorin Tudor

  @ Adrian,

  Da, au scos-o. 🙂

 5. Cristi

  La site-ul lui Oprescu as remarca doua detalii importante. Un punct tare: culoarea brandului de independent (in boxurile de categorii & cravata) – e o culoare foarte rar utilizata de marci (oricare ar fi ele), care il individualizeaza excelent. Un punct slab: unul dintre cele doua fonturi (“Primul pentru…”) e cam tremurat. Parca mergea ceva mai clasic si mai ferm.

 6. dan

  oprescule esti un las…nu esti bun la nimic…stiai ca nu ai nici o sansa sa castigi alegerile si te-ai apucat sa falsifici orice..semnaturi , sondaje…credeai sa nu vor aparea listele falsificate de tine pe net??? ha…noi suntem la curent cu toate…de ce ti-a fost frica nu ai scapat…

 7. fane

  dle blaga vati gandit ca cele 2 % voturi ce va despart de oprescu sunt cei evacuati din casele cumparate cu l 112/95 si evacuati cu l 247/2007 de onor guvernul PDL PNL ? dl poteras de exemplu cate case sociale a dat la cei evacuati? tatal meu are dosar la sect 6 de mai bine de 4 ani ! nu am vazut in programul dvs nici o referire la cei evacuati ! de aia nu veti castiga dle blaga caci acum fiecare vot conteaza , nui asa ?

 8. Mesterul Vasdile Blaga si toata camarila Partidului Prezidential, trebuie sa faca eforturi deosebite pentru a-l invinge pe doctorul Sorin Oprescu in cursa sa pentru Primaria Capitalei deoarece, Doamne fereste castiga Primaria Capitalei este in stare sa-si bage nasul prin arhiva primarieisi ce va gasi acolo sunt convins ca multe lucruri vor fi date publicitatii si P.P. va pati si el ce au patit cei de la PNT-CD dar din cu totul alte motive. Deci Hai Blaga! La “RECE VIDEANU”.

 9. Sigur ca nu va fi publicat pentru ca nu m-am ocupat de suferintele voastre “intime”, ca cei de la CURENTUL.

Adaugă comentariu