Un motiv pentru care rromii sunt simpatici

Astazi, de Ziua Internationala a Romilor, cautam un motiv pentru care, asemeni Presedintelui,

“să le transmit romilor mesajul meu de simpatie şi de susţinere şi să-i invit să participe la proiectul de modernizare şi de reconfigurare a întregii societăţi”.

Si, in cele din urma, am gasit. Pe YouTube. Urmariti filmuletul si veti vedea cum, in comparatie cu alte minoritati, rromii devin brusc simpatici (“descalecatorul” filmuletul de pe YouTube este mandrul posesor al acestui blog)

Si, daca tot am amintit de etnii diferite de etnia rroma: un anume Attila care se recomanda a fi “initiator si presedinte” de ONG, da copy-paste fara jena si isi insuseste integral aceasta insemnare a lui Dan.

Intrebare: cat de Szucs Janos trebuie sa fii pentru a copia inclusiv linkurile?

Si doua posibile raspunsuri:

[Actualizare:] La ora 20:00, filmuletul – cu un profund continut antiromanesc – a fost sters de pe YouTube. Cine stie, poate Tihi are dreptate si nu exista nicio legatura intre el si filmul cu pricina. In cele din urma, tot am rezolvat ceva: de pe YouTube a mai disparut o prostie…

Foto: Liga Mestesugarilor

Recomandări

7 comentarii

 1. dan

  au trecut mai bine de 24 de h de cand am dat mail la suport weblog, mi s-au cerut “detalii” – le-am oferit, dar nu s-a intamplat nimic cu blogul in cauza si articolele in cauza (ca mi-a furat zeci, nu unul), profesionalism nene!

 2. Deci tu esti cel care mi-a furat numele? O sa scriu raport acum la Youtube. Ok. E bine sa stiu. Acest video nu are nimic de a face cu persoana mea.

 3. Sorin Tudor

  @ Tihi,

  Esti cam abulic: de ce as fura ceva ce nici macar sa pronunt nu pot?! =))

  Oricum, daca nu tu ai postat filmul cu pricina, raporteaza grabnic la YouTube.

  Si poate explici si pe blog ca filmuletul nu are legatura cu tine. Daca se poate si in limba romana (nu de alta, dar filmuletul face o multime de romani “fericiti”…).

 4. Acel filmulet a aparut de foart mult timp, de cateva luni bune cu un acount pe nume vezum. Dupa acea a fost postat un video raspuns de un roman cu titlul By By Hungary. Si au urmat o gramada de amandoua parti. Eu am facut in Ianuarie un reportaj pentru Duna TV despre acest fenomen: http://www.youtube.com/watch?v=Sy8SM6oEdyo (din pacate e in maghiara mai mult)

  In acel reportaj i-am condamnat pe fascistii din amandoua perti. De atunci sunt atacat in contunu pe Youtube, pe blogul personal, pe Limba Cailor din amandoua parti.

  Acest video pe care l-ai pus nu are nici o legatura cu mine. Omul ala care a inceput totul s-a jignit, si asa vrea sa-mi faca rua. Mi-a luat numele, a facut un account si a pus acel video sub numele meu. Nu am ce sa fac in fara sa flaghez materialul si sa reportez userul. Te rog si pe tine si pe ceilalti sa raportat userul si sa dati Flag la video.

  Multam.

 5. Sorin Tudor

  @ Tihi,

  Multam pentru explicatii! Si, in acelasi timp, scuzele mele in eventualitatea in care ti-am creat neplaceri.

 6. dan

  update: dupa o mica discutie, Atilla s-a speriat un pic si a sters tot ce a copiat iar acum stie ce-s alea surse, desi linkuri inca nu a invatat sa puna 🙂

 7. romanugetbeget

  Pur si simplu nu pot intzelege de ce sunt atat de tantalai romanii si maghiarii si se cearta “ca chiorii”. Nu este macar unul mai rasarit dintre ei care sa se intrebe qui prodest cearta aceasta ? Ei n-au invatzat inca din scoala primara ca atunci cand doi se cearta al treilea castiga ? Dar daca nici atata nu pricep, sa le fie de bine ca nu ma mai intereseaza.

Adaugă comentariu