Tudor. SORIN Tudor.

Indubitabil: cine rade la urna rade mai bine! Dovada? Iata unul dintre mesajele primite zilele trecute:

Buna ziua!
Desi nu intotdeauna zilele nu sunt asa de bune precum ne dorim o urare bine intentionata e binevenita oricand.

Precizare: In redactarea acestui mesaj am plecat de la premiza ca in viata uneori ceea ce ai inceput poate iesi mai bine decat ai indraznit sa speri.
Voi trece la subiect prin a ma prezenta. Ma numesc Minodora P., am 40 de ani, de profesie jurist, mama a unei fetite superbe in varsta de 5 ani, nu fac parte din nici un partid politic. Situatia in care se afla in momentul de fata societatea unde imi desfasor activitatea cat si nedreptatile la care am supusa, mi-au dat impulsul de a ma angrena in alegerile locale 2008.
Intentionez sa candidez in calitate de candidat independent la functia de consilier al municipiului (desi sincera sa fiu am vizat functia de primar) in momentul de fata batand la usile oamenilor de bunacredinta cu scopul obtinerii celor 1000 de semnaturi.
De ce ma adresez Dumneavoastra!?
Raspunsul e simplu . Am vazut ca momentan in orasul nostru PRM nu a anuntat candidatul la functia de primar. Aceasta observatie am constatat-o de pe net in urma discutiilor purtate cu cei care m-au asigurat pana in momentul de fata cu sustinerea prin vot la alegerile locale din 01 iunie 2008 si care mi-au apreciat intentia dar au sugerat ideea ca ideal ar fi sa contactez un partid pentru a fi sustinuta .
In orasul nostru actualul primar, este membru al PDSR, este la al-IV-lea mandat situatie in care o femeie ar putea fi cea mai solida provocare pentru schimbarea acestuia (aspect motivat de faptul ca ar fi ceva inedit precum si faptul ca in acest oras sunt multe femei).
Nu cunosc cum stau statisticile cu privire la sansele electorale ale PRM in Onesti dar daca persoana mea ar putea creste procentul va stau la dispozitie.
Imi cer scuze pentru indrazneala de care am dat dovada prin acest mesaj, e o provocare care mi-a fost sugerata, v-am impartasit-o si la care astept raspunsul Dumneavoastra. Intre timp voi continua activitatea pe care am inceput-o.
Cu stima, M.P.

Stimata doamna Minodora,

Va felicit sincer pentru initiativa. Fiind pe deplin convins de faptul ca Onestiul are nevoie de provocari solide, va sugerez sa va mai indreptati o data privirile spre net. Astfel veti putea constata ca aceasta este un blog, ca el apartine lui SORIN Tudor si, mai ales, veti putea descoperi faptul ca pe celalalt tribun il puteti gasi urmand acest link.

Cu patriotism, SORIN Tudor

Recomandări

5 comentarii

 1. anca

  daca doamna vrea sa candideze sa o faca,indiferent de partidul care o sustine.

 2. deci să înţelegem că doamna Minodora, de fapt, a descoperit că există, într-adevăr, deci o legătură foarte strânsă de rudenie deci între Sorin Tudor şi Corneliu Vadim Tudor….. hmmmmmm…… deci banuiam demult….. şi să crezi că noi, oamenii sinceri şi modeşti, vom putea fi fraieriţi deci de faptul că tu faci public acest mail deci ca şi cum ar fi neadevărat… deci ne insultă tare!

  ::::::::::::::::::))))))))))))))))

 3. sa vezi cate mailuri nu am primit eu adresate irinei schrotter, ca am scris despre lansarea blogului ei si apaream pentru o buna perioda de vreme pe prima pozitie in google. :))

  offtopic PS: am vrut sa le retrimit la randul meu.. dar ghici ce? PR-istii ei sunt asa de buni incat nici acum, dupa cateva luni bune nu au raspuns la vreun mail 😀

 4. Sorin Tudor

  Dane,

  De astea am primit si eu de m-am saturat. S-ar prea putea ca impreuna sa fi primit mai multe decat doamna candidat… Exista si o parte buna: macar noi le-am citit! 😉

 5. Carevasazica nu esti in PRM?!?! :))

Adaugă comentariu