Recomandări

2 comentarii

 1. Un asasinat al statului de drept nu este o decizie a curtii constitutionale. Asasinatul statului de drept il savarsesc acei pseudo-intelectuali care ies in strada si striga ca ii tine gura ca trebuie revocata curtea sau chiar desfiintata. sa ne imaginam ce-ar fi daca toti cei nemultumiti de o decizie judecatoreasca ar iesi in strada si ar cere linsarea judecatorilor. poate ar trebui sa te gandesti inainte sa faci topuri d-stea cat de bine ai citit decizia curtii constitutionale, unde a gresit curtea si ce inseamna intr-adevar un stat de drept. pentru ca judecatori slabi vor exista intotdeauna, iar asta nu-i face neaparat corupti, ci doar oameni. ti-o spune unul care are de-a face zi de zi cu judecatori.

  din fericire, in poporul asta exista o doza suficienta de lehamite si suficienta de realism ca sa nu se mai infierbante cand aude de iesit in strada la chemarea oricarui lingau politic…

  cu stima.

  ps: dupa simion liftinicul, ma asteptam la o doza mai mare de cinism din partea ta, ca sa nu vari o decizie mult discutata si putin citita intr-un top ca cel de mai sus.

 2. Sorin Tudor

  @ sscatalin,

  Prezenta doamnei Mungiu intr-un asemenea top este suficienta ca dovada de cinism… 😉

Adaugă comentariu