Traian Basescu se intalneste cu bloggerii

Pentru prima data in istoria blogosferei autohtone un presedinte in functie se intalneste cu bloggerii:

Președintele României va deschide lucrările World Blogging Forum. Mai exact, marți, 10 noiembrie, în jurul orei 10:00, Traian Băsescu va rosti câteva cuvinte în fața bloggerilor din România și străinătate. (sursa: pr365.ro)

Agenda evenimentului o puteti găsi aici, iar detalii despre bloggerii din strainatate care participa la World Blogging Forum gasiti aici.

Recomandări

5 comentarii

 1. esti constient ca e doar o chestie electorala?
  vine pentru ca este un eveniment de anvergura si “da bine”

 2. Sorin Tudor

  @ McGogoo,

  Da, sunt constient. Asa cum sunt constient de faptul ca nu va avea vreun castig electoral din asta.

  Si, mai sunt cosntient si de urmatorul fapt: pentru blogosfera, faptul ca un presedinte in exercitiu vine la o intalnire de bloggeri va fi un precedent. Un precedent care, pentru blogosfera, ar putea fi un castig.

 3. cu asta sunt de acord. Blogosfera [si nu numai] are de castigat din faptul ca un presedinte participa la un eveniment online.

 4. […] precum Moromete… Blogofera nu este legitimă fără girul şi autoritatea unui Preşedinte? Blogosfera ar avea de cîştigat prin prezenţa unui preşedinte în exerciţiu, spune tot cineva dintre organizatorii […]

 5. Foarte interesanta prezenta omului acolo!

  L-a intrebat cineva despre chestia de acu cateva zile cu http://www.traianbasescu.ro vs. http://www.traianbasescu.org ?

  Omul propovaduieste despre libertatea netului, neimplicarea statului, refugiul pe blogurilor al ziaristilor calariti de moguli…

  Dar atunci cand il deranjeaza ceva pe net, e capabil ca in cateva ore sa confiste un domeniu (cam ce raspuns o avea RNC-ul?) si sa mute tot site-ul pe un alt server, pe un alt domeniu.

  Cum se pupa actiunile lui Base cu discursul lui Base? Si cum se pupa astea doua cu prezenta lui la WBF?

Adaugă comentariu