Trafic.ro: in gura lui Mircea Badea…

Blogul lui Mircea Badea a ajuns sa fie cel mai bun referrer pentru trafic.ro. Oarecum zguduitoare, “vestea” este adusa la cunostinta utilizatorilor in cadrul celui mai recent newsletter trafic.ro:

In data de 8 ianuarie 2009, in cadrul emisiunii “In gura presei” (Antena 3, ora 23:10), realizatorul Mircea Badea a facut cateva scurte consideratii despre serviciul de monitorizare trafic.ro si pozitia ocupata de blogul sau in clasament. Pe 9 ianuarie, la ora 10:00, emisiunea a fost reluata pe Antena 1 (click pe acest link pentru a urmari emisiunea).

 

Rezultatul? In scurt timp Mircea-Badea.ro avea sa devina cel mai bun referrer web pentru trafic.ro. Mai mult: site-ul serviciului de monitorizare trafic.ro avea sa inregistreze un nou record de vizitatori: 47.594 vizitatori in data de 9 ianuarie 2009.

Zoso, nu te mai intorci in trafic.ro pentru vreo saptamana, doua?

Pana una, alta, cateva date interesante:

In data de 8 ianuarie, pe durata emisiunii (orele 23:00 – 24:00), numarul de utilizatori pe site-ul www.trafic.ro a fost de aproape 5 ori mai mare decat in mod obisnuit.

Pe 9 ianuarie, in timpul reluarii emisiunii (orele 10:00 – 11:00), numarul de utilizatori pe site-ul www.trafic.ro a fost de aproape 2 ori mai mare decat in mod obisnuit.

In zilele de 8 si 9 ianuarie, numarul de vizitatori ai blogului Mircea-Badea.ro care au accesat site-ul www.trafic.ro a fost de aproape 50 de ori mai mare decat in mod obisnuit.

De asemenea, in data de 9 ianuarie, pagina de statistici a blogului Mircea-Badea.ro a fost printre cele mai vizitate pagini din trafic.ro.

Recomandări

16 comentarii

 1. xulescu

  iti dau eu un exemplu Sorine, utilis.ro !

 2. asa si ?
  ce demonstreaza asta? ca badea e destept? ca are bun simt?
  e locul 1. si ? nu cred ca le pasa multora de asta…
  @zoso /agree. nu ai de ce sa te intorci…
  am dubii insa asupra celor care au trimis newsletterul. de ce?
  ce relevanta avea?
  sa fim seriosi.
  Eu am fost la DDTV am dat adresa unui site in direct si a crescut numarul vizitatorilor. Nu doar in ora aia ci si dupa…
  Era normal sa devina cel mai bun referer… daca as fi avut curiozitatea sa fiu pe blogul lui badea la ora aia si eu as fi dat click… doar sa vad daca ceea ce spune badea e adevarat.
  asta e.

 3. Se lauda si ei cu ce mai pot, ca nu le-a mai ramas mare lucru

 4. Beatrice

  Resimt zi de zi aceleasi frustrari pe care le simte si Mircea pentru ca, din pacate, traim in aceeasi tara. Banuiesc ca orice roman se loveste clipa de clipa de aceleasi probleme, diferenta
  consta in principiile si mentalitatea pe care le avem fiecare. Nu putem fi toti la fel… Stiti doar reclama:”N-ai cu cine!… Niste …”
  Mircea, continua! Noi (adica eu si sotul meu) incercam sa nu mai fim romani, adica sa nu mai actionam ca niste romani! Ceausescu a reusit macar sa ne cultive sentimentul de mandrie ca apartinem acestui popor. Astazi… mi-e rusine!

 5. ionel

  recent i-mi asteptam sotia de la un market [e casiera]la 11 noaptea o patrula ..pindea soferii..si deodata ma apostrofeaza [ce faci ba ..ne urmaresti..?]
  ma gindeam ca intradevar ne meritam soarta ..si conducatorii..
  au incercat sa ma intimideze [da buletinul..si alte chestii fara sa se prezinte

 6. ileana

  Daca mai multi tineri ar gandi ca Mircea Badea am putea sa dam o lovitura clasei politice cum nici nu si-ar imagina cineva.Nu ne-am mai ascunde in barlog si poate vedem o lumina undeva in departare.

Adaugă comentariu