Teoctist, Masonii si Bunul Dumnezeu

Acuzatii deosebit de grave aduse astazi de cotidianul Ziua:

Echipa doctorului Sinescu a incalcat cele mai elementare reguli medicale. (…)Nici pacientul, nici anturajul sau, nici, mai cu seama, medicul personal, specialist urolog, nu au fost informati. Or, nimeni dintre apropiatii sai nu a stiut ca Patriarhul merge la moarte, in procent de 50%. Patriarhia a aflat de moartea Intaistatatorului de la televizor! O astfel de incalcare a standardelor internationale medicale din partea echipei lui Sinescu este si trebuie sanctionata, conform normelor in vigoare, inclusiv pe latura penala.

Si, tot astazi, Cozmin Gusa sustine ca, in ultimele zile, Masoneria a desfasurat activitati de lobby pentru a incuraja alegerea unui candidat la scaunul patriarhal care sa fie mai apropiat de valorile masonice decat alti candidati.

In acest context, cea mai flagranta apare atitudinea domnului Sorin Frunzaverde care in numele organizatiei masonice din care face parte, si beneficiind de influenta conferita si de pozitiile politice sau administrative pe care le-a detinut, coordoneaza in mod direct cea mai mare parte din actiunile mentionate mai sus.

Dovedind ca inca nu a invatat cand sa taca si cand sa vorbeasca, Cozmin se joaca periculos de aproape de foc. Daca ieri traiam intr-un Bucuresti normal, astazi suntem aruncati direct in paginile unui roman de Dan Brown

Recomandări

12 comentarii

  1. cine crezi cail va iubi mai mult cel care ia iertat mai mult .

  2. Sir Andrei

    Mai sa fim seriosi! Cate nu ni se ascund noua in spatele usilor inchise in care se leaga si se deznoada legi care cum vrea.. Biserica (ma refer la toate bisericile facand exceptie insa la cea penticostala) o sa se uneasca cu masonii astia despre cre tot vorbiti si o sa conduca lumea asta o sa faca. Daca nu ma credeti mai cititi si voi din Apocalipsa ca ne sunt prezentate destul de bine acolo. Apropo cine are urechi de auzit sa auda.

Adaugă comentariu