Strategii, politica, politicieni

1. Pe blogul Materatului Politic sunt prezentati 5 pasi esentiali in abordarea strategiei premergatoare unei dezbateri:

Toate aceste strategii sunt foarte importante, o dezbatere putand fi castigata sau pierduta chiar inainte de a incepe (in functie de modul in care este pregatit candidatul), in timpul acesteia (in functie de prestatia sa) si chiar dupa ce aceasta s-a incheiat.

2. Mihai Malaimare vorbeste despre geografia prostiei romanesti:

Caracalenii, saracii, nu au decat sansa de a face haz de necaz, caci, de fapt, gluma asta cam aspra nici nu cred ca ii priveste, o fi fost vreo gramada de prosti si pe acolo, dar, daca ne uitam la politichia noastra, apoi putem spune cu drag ca zona cu pricina se afla mai peste tot in tara. (…)Prostia este necesara la romani ca sa poata traversa momentele grave din viata noastra.

3. Irina Schrotter a decoperit cum putem trai cu totii mai bine: cu iubire, compasiune si dorinta.

Cred ca cele mai importane calitati ale unui om sunt iubirea si compasiunea. Unde vezi tu iubire si compasiune la politicieni?! De ce ai senzatia ca depindem numai de politicieni in dorinta noastra fireasca de a trai frumos si decent? De ce crezi ca politicienii sunt singura solutie? De ce noi, oamenii obisnuiti, nu am putea fi mai buni decit ei (in sensul bunatatii nu al performantei)? Pentru ca nu performanta e reala problema acum, ci dorinta!

Dorinta, care va sa zica… 🙂

Recomandări

Adaugă comentariu