Strategi si strategii (II)

Zambetul de “tatuc” face cat o mie de consultanti politici

Felix Tataru dă toată vina pe public: „«Soluţii, nu discuţii» rămâne una dintre cele mai grele campanii făcute de noi. Păcat că bucureştenii nu ne-au crezut şi nu s-au sinchisit să vină la vot.“

Dan Andronic aruncă o parte din vinovăţie şi asupra publicitarilor: „Puţini înţeleg diferenţa dintre promovarea unui produs cum este un politician şi promovarea unui produs alimentar, cum este iaurtul“.

Mircea Geoana s-a autoproclamat viitor prim-ministru

Mircea Geoana a spus că „cel mai probabil“ el va ocupa funcţia de prim-ministru şi că are în minte şi numele celor pe care îi doreşte în viitoarea sa echipă de la Palatul Victoria. “Eu nu am simţit din partea lui Adrian Nastase că ar vrea să facă parte din viitorul guvern. Ar fi şi cam dificil, după ce a fost prim-ministru… Poate mai păstrează o ambiţie pentru candidatura la preşedinţie la anul sau pentru Parlament”.

Iliescu n-a reusit sa-i ia capul lui Dancu

Preşedintele de onoare al PSD a cerut demiterea liderului clujean, unul dintre adversarii săi tradiţionali, pe fondul rezultatelor la locale. Contra „analizelor“ s-au pus Mircea Geoană, Ilie Sârbu şi Cristian Diaconescu. În apărarea lui Dâncu a sărit şi Mircea Geoană. Acesta i-a replicat lui Iliescu că PSD nu are nevoie de reaprinderea conflictelor.

Nastase nu are curajul lui Mitrea

Deputatul Miron Mitrea le-a cerut ieri colegilor sai sa voteze pentru inceperea urmaririi penale in cazul sau, pentru a-si putea dovedi nevinovatia in fata instantei. Nastase s-a victimizat si a cerut ca dosarul sau sa nu fie trimis in instanta.

Aripa Stolojan l-a salvat pe Boureanu de la sanctionare

Democrat-liberalii au bifat ieri „curăţenia“ în partid în judeţele unde la alegerile locale s-au obţinut rezultate slabe. La presiunea aripii liberale s-a făcut însă o excepţie. Pentru a evita tensiunile, foştii PD-işti s-au văzut nevoiţi să închidă ochii la „salvarea“ lui Cristian Boureanu.

Vasile Blaga: Nu voi reveni asupra demisiei

Vasile Blaga a declarat astăzi pentru NewsIn că nu va reveni asupra demisiei sale din funcţia de preşedinte al organizaţiei de Bucureşti a PD-L, urmând a se dedica în continuare de pe poziţia de secretar general al partidului de pregătirea alegerilor parlamentare.

Recomandări

2 comentarii

  1. Oricat m-as stradui nu reusesc sa mi-l imaginez pe Geoana premier… Si am senzatia ca nici colegilor lui de partid nu le reuseste exercitiul asta de imaginatie…

  2. oxygen

    Eu mi-l pot imagina… Ar fi un fel de Tariceanu 2.0!

Adaugă comentariu