Steve Jobs, varianta taiwaneza

Să mai și râdem! 🙂

Zilele acestea este o întreaga nebunie online cu privire la Steve Jobs. Motiv pentru care am ales să vă prezint o scurtă animație produsă de către studioul taiwanez Next Media Animation.

“Povestea noastră începe cu Steve Jobs căutând iluminarea spirituală în abuzul de LSD – care este descris de Jobs ca “unul dintre cele două sau trei cele mai importante lucruri” pe care le-a făcut: Omule, uite câte culori! Ei, hai că mi-a venit o idee pentru un logo-ul companiei.”

Recomandări

3 comentarii

 1. filmulet amuzant, context tragic, diagnostic iremediabil, personaj mitizat ..

  1. Sorin Tudor

   Patrick,

   (nu stiu cum Dumnezeu, dar am recuperat comentariul tau din spam. Probabil la mine pe blog asta nu se va mai intampla de acum, dar ar fi bine sa incerci sa vezi despre ce e vorba. zic si eu)

   Da, ai perfecta dreptate. Dar tocmai magnitudinea personajului ne poate determina sa ne amuzam chiar si in cazul unui context tragic. Fara mitizare, acest lucru nu ar fi fost posibil si am fi avut de a face doar cu o gluma de prost gust.

   1. am scris si eu despre mr Apple, recomandand cartea “iLeadership”.
    apoi, am vazut acest filmulet animat la dvs.
    ieri, am citit postarea unui coleg din Blogosfera Vrancea unde apare o poza de acum cateva zile cu Steve Jobs. nu stiu, daca ati vazut-o insa, nu-mi vine sa cred, in ce fel arata fostul lider de la Apple 🙁

Adaugă comentariu