SorinOprescu.ro

Rezultatele unui sondaj INSOMAR efectuat in luna februarie (!) ridica o serie de intrebari.

Dar, mai intai, iata despre ce este vorba:

Sorin Oprescu (46,9%) ii surclaseaza pe Silviu Prigoană (44,8%), Liviu Negoiţă (43%), Cozmin Guşă (26,7%), Vasile Blaga (24,7%), Adriean Videanu (24,5%) si Marian Vanghelie (20,8%). Ludovic Orban (PNL) şi Aurelian Pavelescu (PNŢCD), nu intră nici în primii 10 clasaţi, cu 23,2% şi respectiv 12,2% încredere.

12,6% dintre respondenţi declara ca nu au auzit de Negoiţă, primarul sectorului 3 nefiind preocupat de mediatizarea proiectelor sale, 16%, arată că nu ştiu cine este Blaga.

Pentru alegerile parlamentare, PDL (36%) rămâne favorit la Bucureşti, fiind urmat de PSD (24%), PNL (17%), PRM şi PNG (cu câte 7%). PDL este în scădere faţă de scorul obţinut de PD şi PLD în noiembrie 2007 la europarlamentare (49,2%). Câştigă în schimb teren PSD şi PNL, care urcă în opţiunile electorale cu 8, respectiv 3,8 procente.

Puteti citi mai mult in Evenimentul Zilei.

Intrebari:

 1. Cat de credibil credeti ca este sondajul?
 2. In cazul in care il considerati credibil, ce credeti ca va conta mai mult: increderea in candidat sau intentia de vot contabilizata de formatiunile politice?
 3. Ce credeti ca va creste pe sorinoprescu.ro (da, domeniul este cumparat)?

Recomandări

14 comentarii

 1. Cu exceptia faptului ca Alin Teodorescu = IMAS, iar IMAS nu-i acelasi institut cu INSOMAR, comentariile voastre sunt foarte interesante 🙂

 2. Sorin Tudor

  @ Victore,

  In cadrul unui comentariu s-a facut o confuzie nevinovata (venita probabil de la un nume de familie care poate fi veriga lipsa; banuiesc ca stii la ce ma refer 😉 ). Asa ca nu fi rautacios! 😛

 3. MIHAI

  Draga Raducule!
  Ai dreptate! chestia cu “elena a primit o casa!” – e falsa!
  In realitate, Elena a primit mai multe!… :))

  si… sunt mai multe Elene!… :)))

 4. liliana

  Cand ,Marian Vanghelie nu va mai exista in PSD,si in nici o alta functie ATUNCI VOI VOTA CU PSD.In primaria sect.5 ,se fac multe ilegalitati ,si nu se ia nici o masura.Ca sa nu mai spun ca in audienta nu poti intra ,ptr.ca nu tine audiente.

Adaugă comentariu