Sorin Oprescu: strategia capetelor in gura

Explicatiile lui Sorin Oprescu privind modul in care ii da “un cap in gura” lui Cozmin Gusa (inregistrarea video aici) trebuie sa fi facut deliciul multora dintre sustinatorii sai.

Pentru ca, asa cum Arhi spunea intr-un comentariu pe acest blog,

in bucuresti va fi un intens vot al dezamagitilor, al celor 18 ani, de opozitie trendy, care au adus orasul in pragul dezastrului, fie ca s-a numit CDR, PNL sau PD.

Intrat in cursa electorala pentru ca la 57 de ani nu mai ai ce pierde (dupa cum se destainuia in cercuri restranse), Doctorul a ajuns sa mizeze mai mult instictiv pe votul celor “celor de 18 ani, de opozitie trendy”.

Un vot care, adaugat stampilarilor provenite din “cealalta parte a PSD-ului”, ii va asigura intrarea in turul doi (aproape ironic de vreme ce, in urma cu cativa ani, o alta “generatie trendy” il propulsa pe Vadim in turul doi al prezidentialelor, conferindu-i lui Ion Iliescu statutul de “salvator al natiei”).

Strategiei capetelor in gura trebuia sa i se gaseasca raspuns. Iar daca un spot precum cel de mai sus si luari de pozitie precum aceasta sau aceasta sunt destinate mobilizarii electoratului fidel, iata si un exemplu de spot destinat demobilizarii “generatiei trendy”:

Asa cum spuneam aici, ceea ce conteaza acum este pozitia de pe care Oprescu va intra in turul doi. La final, succesiunea imaginilor pe care Sorin Oprescu le-a avut pe site-ul de campanie va spune o poveste. Ramane de vazut care va fi aceea.

[TABLE=9]

Recomandări

6 comentarii

 1. Mihail

  Sper ca Bucurestenii nu-l vor vota pe Oprescu desi blatul e supervizibil! Daca iese Oprescu ma mut din Bucuresti clar. NU vreau sa fie si mai rau decat e acum.. deja traim la limita suportabilului!

 2. Cristi

  Nu inteleg de ce dezamagitii ar vota paralel cu inelul median al Bucurestiului. De obicei, cand esti dezamagit iti refaci strategia, proiectele si calculele si iei o decizie cat mai rationala, nu dai capete in gura. Parerea mea.

 3. […] cam facut de ras si a aratat ca strategia de comunicare e un mare zero, desi tot parca sta mai bine decat restul candidatilor (care l-ar manca de viu, fie vorba intre […]

 4. Cred ca dintre toti, Orban are o experienta ce l-ar recomanda ca primar.
  Oprescu insa, pare aterizat in aceaste alegeri, aseara la PRO TV, facand o sala intreaga sa rada in hohote.

 5. Vir Gul

  Oprescu – Vadim? Nu merge. Oprescu e din stirpea lui Vanghelie doar ca ai lui parinti au avut leafa mai mare.
  Dar halatul? Stie cineva cit a costat halatul?

 6. Lasers

  Oprescu e un ingamfat, infumurat si un agramat. Sa ne fereasca Dumnezeu de un asemenea [afirmatie moderata]. Mai rau decat e acum in Bucuresti se poate doar cu ajutorul lui Oprescu si bineinteles al partidului din care face parte (PSD). Ca doar nu va inchipuiti ca acest arogant doctoras nu se va intoarce sa suga la sanul lui iliescu (cu i mic!). Vezi cazul analfabetului vanghelie (tot cu v mic!)

Adaugă comentariu