Sorin Oprescu aduce pensionarii pe internet

Este nascut in 1938, este indignat de ceea ce se intampla in Herastrau (bordeluri, parcuri de tenis, cotete de caini, garduri de sarma) si este un adept al comunicarii online.

Asa reiese din “Sesizarea” pe care Popescu Nicolae o adreseaza primarului Sorin Oprescu. O sesizare care, nu se stie din ce motive, mi-a transmis-o si mie, prin formularul de contact al acestui blog:

[Actualizare:] Sorin Oprescu a inceput demolarea constructiilor ilegale din Herastrau. Eh, puterea comunicarii… 🙂

Domnule Primar al Municipiului Bucuresti. Dl Sorin Oprescu

Avand in vedere ca Dl Primar General Videanu a parasit Primaria lasand mostenire Parcul Herastrau celor cu interese mafiote va rog sa faceti o vizita si dvs. sa vedeti ce a ajuns acest PARC HERASTRAU unde s-au construit cotete de caini, garaje, sau parcelat terenuri privateinchise cu garduri de sarma, cu afise NU FOTOGRAFIATI PROPRIETATE PRIVATA, la Restaurantul PARC sunt bordeluri, case mici de vacante, malurile PARCULUI arata ca dupa RAZBOI, se fac afaceri se prinde peste cand vor, mergeti pe insula care sta neingrijita fara taluze, vizitati o, vedeti ce ascunde pe ea, terenuri de tenis in care nu ai voie sa privesti vezi doamne sunt terenuri Club Roman,datile terenuri gropi sa le amenajeze sa le dea in circitul spatiilor verzi, nici burghezia nici comunistii nu le-au inchis orice om putea sa priveasca la un joc de tenis, acun sunt proprietati private ale burgheziei aparute dupa revolutie, lasati malurile libere pentru populatie sunt domenii publice, mergeti pe malurile Lacului Floresca, Tei au pus stapinire pe malurile lacurilor care sunt domenii publice, au tras gard pana la apa.

Doamne fereste de o inundatie, ma tem ca masinile cu saci de nisip, nu vor putea patrunde, Acelasi lucru cu Bordei. Stati pe Podul Bordei si priviti si ve ti vedea ce Garaje sau construit in malurile lacurilor Floreasca.
Rezolvati problemele cetatenilor, nu la SHOU la TV

Pacat ca nu se rezolva decat interesele celor care fac legi pentru ei si nu pentru cetatenii. Se distrug terenurile agricole construindu se hale, depozite nu agriculura, padurile, parcurile din jurul capitalei se fac construcii asfalturii, dar infrastructura ramane aceasi, veti vedea ce inundatii vor veni, nu o sa preia debitele de apa canalele de apa existente.

Sunt un cetatean al acestei CAPITALE de70 de ani aici m-am nascut si am copilarit in Herastrau. Pacat de acel PARC mutilat de mafioti cu acordul dat de Primarul Sectorului 1 Dl. Chiliman care permite parcelarea Parcului Herastrau partea paralela cu Soseaua Nordului vizitati portiune de la Ecluza, Restaurant Parc, cladirea fostei Administratii a Parcului veti vedea cum dispare parcul prin inchidere cu garduri de fier parcelundu l pentru domnii mafiotii si satapanii nostrii care au construit restaurante, terenuri de tenis pentru familiile lor fara accesul locuitorilor din bucuresti.

Da ti o hotarare ca malurile lacurilor fixati o dimensiune de la apa sa zic 200 m nu se construiete nimic sa se administres da Primarii, judete, municipii, protejandu se malurile lacurilor si putand locuitorii sa se plimbe pe langa lacurii.

Deasmeni parcul de linga Amgasada Chineza s-a construit acolo un Restaurant La Bodega, este imposibil sa te plimbi acolo, au pus 2 pasnici si o bariere si o haita de caini, oare cine aproba asemenea dezastre nationale.

Cu stima
Popescu Nicolae

Recomandări

2 comentarii

  1. Mihai Popescu are 24 de ani, din Timisoara si are nevoie urgenta de 40 000 de euro pt o operatie pe creier in Germania pt a extirpa o tumora. Intra pe site-ul sau http://www.mihaipopescu.com si citeste poveste lui… Haideti sa-l ajutam! http://www.mihaipopescu.com

  2. Poate totusi l-a ajutat vreun nepot.

Adaugă comentariu